02 Eylül 2013 Pazartesi 10:05
SÜNNET OLAN ÇOCUKLARDAN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

-DAHA ÖNCE SÜNNETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 ÇOCUK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT AİLE YAŞAM MERKEZLERİ VE ÇOCUK KULÜPLERİNDE DOYASIYA EĞLENDİ
-MİNİKLER DAHA SONRA ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İ ZİYARET ETTİ. BAŞKAN GÖKÇEK DE MİNİKLERE FUTBOL TOPU VE OYUNCAK ARABA HEDİYE ETTİ

sunnecocuk_ziyaret.jpgDaha önce sünnetleri gerçekleştirilen 2013 çocuk, Büyükşehir Belediyesi’ne ait Aile Yaşam Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri’nde düzenlenen etkinliklerde doyasıya eğlendiler. Minikler daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret etti. Başkan Gökçek çocuklara top ve oyuncak araba hediye etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin 16 yıldır düzenlediği ve gelenekselleştirdiği, dar gelirli ailelerin hayatlarını biraz daha kolaylaştıran bu yıla özgü sayıda “2013 yılında 2013 Çocuğa Sünnet” kampanyası yine yoğun ilgi gördü.
Aynı zamanda çocukların hijyenik bir ortamda sünnet olmalarını sağlayan sünnet kampanyası kapsamında Haziran ayı başından bu tarafa 2013 çocuk özel bir hastanede sağlıklı koşullarda sünnet edilmişti.

-HEM EĞLENCE HEM ŞEHİR TURU
Daha önceden sünnetleri yapılan 2013 çocuk önce aileleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait Aile Yaşam Merkezleri ve Çocuk kulüplerine gelerek kendilerine ücretsiz olarak verilen pelerin, gömlek, ayakkabı, Maşallah kuşağı, süslenmiş asa ve şapkadan oluşan sünnet elbiselerini giydiler. Miniklere bu merkezlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kumanya da verildi.
Çocuklar daha sonra çeşitli semtlerde bulunan Aile Yaşam Merkezlerinde ve Çocuk Kulüplerinde kendileri için düzenlenen çeşitli eğlencelere katıldılar. Aile Yaşam Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri’nde oyuncaklara binen, oyun alanlarında oynayan çocuklar daha sonra yanlarında aileleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne ait gezi otobüsleri ile şehir turu yaptılar.

-BAŞKAN GÖKÇEK’İ ZİYARET ETTİLER…
Minikler, daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ziyaret ederek elini öptüler. Sünnet çocuklarını, “Hoşgeldiniz çocuklar” diyerek karşılayan Başkan Gökçek daha sonra beyaz pelerinli minikleri makam odasına aldı. Miniklerle bir süre sohbet eden Başkan Gökçek onlarla hatıra fotoğraf çektirdi. Başkan Gökçek ziyaretin sonunda sünnet çocuklarını oyuncak araba ve futbol topu hediyesi vererek uğurladı. Başkan Gökçek kendisini ziyarete gelen çocukların tamamı ile ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.