Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Sünnet Şöleni Yarın Harikalar Diyarı’nda

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarafından Organize Edilen “2010 Yılında 2010 Çocuğa Sünnet Şöleni” Yarın (7 Ağustos Cumartesi) Saat 19.00’da Harikalar Diyarı’nda Başlayacak. Muhteşem Gösterilerin Yer Alacağı Şölende İsmail TÜRÜT Ve Safiye SOYMAN Sevilen Şarkılarını Çocuklar İçin Seslendirecek.

06 Ağustos 2010 Cuma 05:20
Sünnet Şöleni Yarın Harikalar Diyarı’nda

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “2010 Yılında 2010 Çocuğa Sünnet” kampanyası çerçevesinde sünnet olan çocuklar için yarın (7 Ağustos Cumartesi) muhteşem bir şölen gerçekleştirecek. Sincan Harikalar Diyarı’ndaki şölende, ünlü sanatçılar İsmail Türüt ve Safiye Soyman en sevilen şarkılarını çocuklar için seslendirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere yönelik sünnet kampanyası düzenledi. Her yıl, o yılın rakamları kadar çocuğun sünnet ettirildiği kampanyada 2010’da 2010 çocuğun sünneti gerçekleştirildi.

- Harikalar Diyarı’nda Sürpriz Program

Sünnet uygulamasının tamamlanmasından sonra sünnet olan çocuklar yarın yapılacak düğün töreninde gönüllerince eğlenecek. Harikalar Diyarı’ndaki konser alanında saat 19.00’da başlayacak sünnet şöleni, çocuklar ve aileleri için unutulmaz bir gece olacak.

Sünnet programına katılan çocukların sünnet kıyafetleri ve sürpriz hediyeler Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından karşılanacak. Sünnet töreninin yapılacağı alana oyuncaklar kurulacak, çocuklar gösteriler gerçekleştirecek. Ailelerin dört gözle beklediği sünnet şöleninde ünlü sanatçılar Safiye Soyman ile İsmail Türüt de sahne alacak. Sevilen şarkılarını çocuklar için seslendirecek olan Soyman ve Türüt, konserleriyle geceyi unutulmaz kılacak.