Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"SUYUN IŞIK VE MÜZİKLE MUHTEŞEM DANSI" BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nın dev havuzunda gerçekleştirilen, Avrupa’nın en büyük “Suyun Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı” sürprizlerle dolu yeni bir koreografi ile başladı.

20 Nisan 2013 Cumartesi 00:00
"SUYUN IŞIK VE MÜZİKLE MUHTEŞEM DANSI" BAŞLADI
-GENÇLİK PARKI’NDA ANKARA AKŞAMLARININ VAZGEÇİLMEZ GÖSTERİSİ OLAN “SUYUN IŞIK VE MÜZİKLE MUHTEŞEM DANSI” BAŞKENTLİLERLE BULUŞTU.

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GENÇLİK PARKI’NIN DEV HAVUZUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞOV, HER GÜN SAAT 20.00’DA  TEKRARLANACAK.  Not: Hava Şartları Uygun Olduğu Sürece
suyunisiklagosterisibasladi330.jpgBüyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik Parkı’nın dev havuzunda gerçekleştirilen, Avrupa’nın en büyük “Suyun Işık ve Müzikle Muhteşem Dansı”  sürprizlerle dolu yeni bir koreografi ile başladı.

Sezonun ilk halka açık gösterisini izlemek için Havuz başında toplanan yüzlerce Başkentli, müziğin ritmi, fıskiyelerde oluşan renk cümbüşü ve lazer ışıklarının oluşturduğu görsel atmosfer ile adeta büyülendi.

Müziğin ritmine, muhteşem renk armonisi ve suyun dansına hayran kalan izleyiciler, gösterinin finalinde Pompalardan püsküren suyun oluşturduğu perdenin üzerinde dalgalanan Türk Bayrağı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Atatürk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in görüntülerinin belirmesi karşısında heyecanlarını büyük bir alkışla gösterdiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yaza damgasını vuran “Suyun ışıkla ve müzikle dansı” suyun çalan müziğin ritmine uygunluğu, renklerin ve lazer ışın demetlerinin gösteriye kattığı renk ve canlılık Gençlik Parkı’nda Başkentliler için bir ayrıcalık olarak yaz boyu devam edecek.

Başkentliler Gençlik Parkı’na ayrı bir değer katan bu güzel gösteriyi hava şartları uygun olduğu sürece her gün saat 20.00’da izleyebilecekler.