26 Ağustos 2014 Salı 08:45
TOBAŞ GENEL MÜDÜRÜ ERTÜRK'ÜN ACI GÜNÜ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE BAĞLI TOBAŞ AŞ’NİN GENEL MÜDÜRÜ FERHAT ERTÜRK’ÜN BABASI OSMAN ERTÜRK HAYATINI KAYBETTİ

-OSMAN ERTÜRK’ÜN HACI BAYRAM VELİ CAMİSİ’NDE KILINAN CENAZE NAMAZINA BAŞKAN GÖKÇEK DE KATILDI

TOBAŞ GENEL MÜDÜRÜ ERTÜRK'ÜN ACI GÜNÜAnkara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden TOBAŞ AŞ’nin Genel Müdürü Ferhat Ertürk’ün babası Osman Ertürk (79), uzun süredir tedavi gördüğü hastalıktan kurtulamayarak, Kazan’daki evinde hayatını kaybetti. .

Osman Ertürk’ün cenazesi bugün Hacı Bayram Veli Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Osman Ertürk’ün cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, ATO Başkanı Salih Bezci, belediye bürokratları, merhumun akraba ve yakınları katıldılar.

Samanpazarı Çıkrıkçılar esnaflarından olan Merhum Osman Ertürk, 5 çocuk babasıydı.