Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tokat’tan gelen ve aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir grup genci ağırladı. Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökçek, gençlere twitteri kullanmalarını önerdi.

14 Ocak 2015 Çarşamba 11:23
TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK, ARALARINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN DE BULUNDUĞU BİR GRUP TOKATLI GENCİ AĞIRLADI
-BAŞKANLIK MAKAMI’NDA GERÇEKLEŞEN VE SAMİMİ BİR ORTAMDA GEÇEN ZİYARETTE BAŞKAN GÖKÇEK GENÇLERE TWİTTER KULLANMALARINI TAVSİYE ETTİ
-BAŞKAN GÖKÇEK: “EN ZENGİN KAYNAĞIM, BENİM TAKİPÇİLERİMİN BANA GÖNDERDİĞİ HABERLER”

tokat_genc_1.jpgBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Tokat’tan gelen ve aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir grup genci ağırladı. Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökçek, gençlere twitteri kullanmalarını önerdi.
Tokat’tan Ankara’ya gelen ve aralarında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencilerinin de bulunduğu gençlerden oluşan heyet, Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret etti. Konuklarını tek tek tokalaşarak karşılayan Başkan Gökçek, samimi bir ortamda geçen ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını da anlattı.

-“TWİTTER’I HERKESE TAVSİYE EDİYORUM”
Tokatlı gençlere twitter kullanıp kullanmadıklarını soran Başkan Gökçek, sosyal medyanın gücünü ve önemini vurguladı.
Herkese twitter kullanmayı tavsiye eden Başkan Gökçek, bu şekilde siyasi ve güncel olayların daha rahatlıkla takip edilebileceğini belirtti.
En zengin kaynağının takipçileri olduğunu belirten Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Twitterde beni takip ederseniz, konuşabileceğiniz günlük siyasi olayların donelerini oradan alabilirsiniz. En zengin kaynağım, benim takipçilerimin bana gönderdiği haberler. Bazen gelen bilgileri retweet ediyorum, beni güzel besledikleri için de ben de sizlere rahatlıkla bu bilgileri aktarıp sizleri o konularda aydınlatabilirim. Çünkü detaylı olarak gazeteyi interneti takip etmek her zaman mümkün olmuyor. Bazen ediyorum, ettiğim zaman kendim de buluyorum ama en zengin kaynağım, benim takipçilerimin bana gönderdiği haberler. Beni takip ederseniz faydasını mutlaka görürsünüz. Konu başlıklarını alırsınız, güncel konuları bir de özellikle CHP’nin tezatlarını arıyorsanız, bizim twitter’dan daha iyi yer yok.” .
Heyet adına konuşan Mehmet Zahid Gürer de öncelikle kendilerini kabul ettiği için Başkan Gökçek’e teşekkür etti. Tokatlı gençler, Başkan Gökçek’e televizyonlarda ve fotoğraflarda gördüklerinden daha genç göründüğünü ifade ederken, Ankara’yı her geldiklerinde daha gelişmiş bulduklarını söylediler.

TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET
TOKATLI GENÇLERDEN BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET