Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Tümşahder’den Başkan Gökçek’e Ödül…

-Tüm Şehit Ailelerine Hizmet Derneği, Yaptığı Başarılı Çalışmalarından Dolayı Başkan Melih Gökçek’e Ödül Verdi

20 Mayıs 2010 Perşembe 01:50
Tümşahder’den Başkan Gökçek’e Ödül…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü, Tüm Şehit Ailelerine Hizmet Derneği (TÜMŞAHDER) tarafından “Başarı Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

1.JPG
 Hilton Oteli’nde TÜMŞAHDER’in 3. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Başarı Hizmet Ödül Töreni”ne Başkan Gökçek’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanatçılar ve şehit aileleri ile gaziler katıldı. 
 Bulundukları il, ilçe, kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirdikleri başarılı hizmetler ve projelerden ötürü ödüle layık görülen kişilere dağıtılan “Başarı Hizmet Ödül Töreni”nin açılış konuşmasını yapan TÜMŞAHDER Genel Başkanı Hikmet Çetin, “Öncelikle bizi manevi olarak Ankara’da yalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Melih Gökçek’e çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

2.jpg
2007 yılında kurulan dernek tarafından, şehit ve gazi ailelerine yapılan yardımlardan da bahseden Çetin, “Sayın Başkanımız Melih Gökçek de çok iyi bilir ki, hizmet edeni herkes taşlar ve önüne her türlü engeli koyar. Biz de başkanımız gibi bu engellere ve iftiralara takılmadan yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından geçilen ödül töreninde Milletvekilleri Kuzu ve Fatsa’ya, TBMM’de yaptıkları başarılı çalışmalardan ve halkla ilişkilerdeki başarılarından ötürü ödülleri Genel Başkan Çetin tarafından verildi. -BAŞKAN GÖKÇEK’E ÖDÜL…
 
Ödüllerin alkışlar arasında dağıtıldığı törende, sahneye davet edilen Başkan Melih Gökçek’e başarılı çalışmalarından ötürü layık görüldüğü “Başarı Hizmet Ödülü”nü Türk Telekom Bölge Müdürü Mustafa Şenli verdi. Alkışlar arasında ödülünü alan Başkan Gökçek’in ardından, devam eden törende, Dernek Başkanı Çetin ödüle layık görülen herkese teşekkür etti.