22 Şubat 2015 Pazar 10:58
TÜRK GÜREŞ VAKFI'NDAN BAŞKAN GÖKÇEK VE TAHA AKGÜL'E ÖDÜL

-FİLA TARAFINDAN DÜNYADA YILIN GÜREŞÇİSİ SEÇİLEN DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONU ASKİ SPORLU TAHA AKGÜL’E TÜRK GÜREŞ VAKFI TARAFINDAN YILIN GÜREŞÇİSİ ÖDÜLÜ VERİLDİ
-BAŞKAN GÖKÇEK DE SPORA KATKILARINDAN DOLAYI JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

1_alt_-_bakan_taha_st.jpgTürk Güreş Vakfı tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Milli Güreşçi Taha Akgül’e ödül verildi.
Türk Güreş Vakfı’na ait Olyimpic Otel’de gerçekleştirilen 26. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na, tekrar başkanlığa seçilen Ahmet Ayık, eski şampiyon güreşçilerden Tevfik Kış, Bayram Şit, Güreş Federasyonu eski Başkanı Hamza Yerlikaya ve Genel Kurul delegeleri katıldı.
Genel Kurul Toplantısı sonrasında ilk kez bu yıl düzenlenen “Güreşin Enleri” ödül töreninde, FİLA tarafından dünyada yılın güreşçisi seçilen dünya şampiyonu ASKİ Sporlu güreşçi Taha Akgül yılın güreşçisi ödülünü alırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e de spora katkılarından dolayı jüri özel ödülü verildi.
Törende, ayrıca yılın antrenörü, yılın milli takımı, yılın kadın güreşçisi, yılın spor yazarının yanı sıra Büyükşehir Belediye İstanbul A.Ş. ve Büyükşehir Belediye Ankaraspor Kulüpleri’nin temsilcileri de ödüllerini aldılar.