Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Tüsiav’dan Başkan Gökçek’e Ödül…

-Türk Sanayici Ve İşadamları Vakfı (Tüsiav), Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, Ankara’da Gerçekleştirdiği Başarılı Ve Özverili Çalışmalarından Ötürü “Üstün Hizmet Ve Başarı Ödülü” Verdi -Başkan Gökçek’e Ödülünü, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Takdim Etti

05 Haziran 2010 Cumartesi 09:26
Tüsiav’dan Başkan Gökçek’e Ödül…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalarla kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV), Başkan Gökçek’e, “Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü” verdi. Başkan Melih Gökçek’in ödülünü Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan takdim etti.

1.JPG
 Dedeman Otel’de gerçekleşen TÜSİAV 15. Geleneksel Üstün Hizmet ve Başarı Ödül Töreni’ne Başkan Gökçek’in yanı sıra Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.
Seğmenlerin gösterisiyle başlayan törenin açılış konuşmasını yapan TÜSİAV Başkanı Sarıtoprak, Vakfın 15.yılını kutladığını kaydederek, “O günden bu yana bir yığın hizmetimiz oldu ve etmeye de devam edeceğiz” dedi.
 Sarıtoprak’ın ardından kürsüye gelen Bakan Çağlayan da kendisinin TÜSİAV’ın Onursal Başkanı olduğunu hatırlatarak, “Önemli olan bir başarı elde etmek değil, daha önemlisi başarının sürdürülebilir olmasını temin etmektir” dedi.

2.jpg
Çeşitli branşlarda ve alanlarda, gerek iş hayatında, gerekse sivil toplum kuruluşu olarak yapılan hizmetlerden dolayı böyle bir ödül skalası oluşturulmasını “Takdire şayan” olarak niteleyen Bakan Çağlayan, “Burada verilen ödül gönül ödülüdür, bir başarının takip edilmesidir. Sadece takip edilmesi de değil, o ödül verilen şahısa bir yıl sonrasından yeni görevler yükleyen bir ödüldür. Dolayısıyla bir yerde de başarılı olan insanların başarılarını sürdürmesini esas koşan bir ödüldür” diye konuştu. Türk ekonomisine ve yaşanan son gelişmelere de değinen Bakan Çağlayan sözlerini, “Bugün burada ödül alan, ödül almaya hak kazanan tüm dostlarımı yürekten tebrik ediyorum” diyerek tamamladı.
Konuşmaların ardından geçilen ödül töreninde ilk olarak Bakan Zafer Çağlayan’a, Dış Ticaret’ten Sorumlu Devlet Bakanlığı’na getirilmesinden bu yana Türk ihracatçısına ve iş dünyasına yönelik yaptığı çalışmalardan ötürü “Yılın Bakanı Ödülü” verildi. Bakan Çağlayan’a ödülünü, Türkiye Kimya ve Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası Başkanı Refik Baydur ile TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak birlikte takdim ettiler.
-BAŞKAN GÖKÇEK’E, “ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI ÖDÜLÜ”
Bakan Çağlayan’ın ardından da “Ankara’yı bir prestij kent, bir Avrupa kenti yapmak için yıllardır özveriyle çalışan, birçok başarılı projeye imza atan, kapısı ve telefonları 24 saat Ankaralılara açık olan, yurt içinde ve yurtdışında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yüzlerce ödül kazandıran, hizmet insanı” sözleriyle sahneye davet edilen Başkan Gökçek’e de “TÜSİAV Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü”nü Bakan Çağlayan verdi.
 Bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bürokratlar ve iş adamlarının da ödüle layık görüldüğü gecede Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal ile Türktime internet sitesi sahibi Talat Atilla da ödüllerini, aldığı sayısız ödülle “Örnek Başkan” olarak gösterilen Başkan Gökçek’in elinden aldı.
Ödül töreninde Sude Pasınlıoğlu adındaki 9 yaşında bir kız çocuğuna “Ankara’da hangi takımı tutuyorsun” diye soran Bakan Çağlayan’a, minik Sude’nin “Ankaragücü” cevabını vermesi de salonda coşkulu bir alkış aldı.