Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Vadi, Yarın Yine Şenlenecek...

- Dikmen Vadisi, Geçen Cumartesi Gerçekleştirilen Muhteşem Gecenin Ardından Bu Hafta Sonu da Çeşit Çeşit Eğlenceyle Başkentlileri Ağırlayacak - Bütün Yaş Gruplarına Yönelik Etkinliklerin Yer Alacağı “Vadide Yaz Akşamları”nda Konser, Sirk Gösterileri, Yarışmalar Düzenlenecek, Hediyeler Dağıtılacak - “Vadide Yaz Akşamları” Adlı Programın İkincisi Yarın Saat 20.00’da Dikmen Vadisi Anfitiyatro’da Ankaralılarla Buluşacak

30 Temmuz 2010 Cuma 06:20
Vadi, Yarın Yine Şenlenecek...


Ankara Büyükşehir Belediyesi, tatile gidemeyen veya yaz tatilini Ankara’da geçiren Başkentliler için çeşitli eğlenceler ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Geçen hafta ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören “Vadide Yaz Akşamları”nın ikincisi yarın (31 Temmuz Cumartesi) saat 20.00’da başlayacak.

1.JPG
Başkentlilere daha keyifli bir yaz yaşatmak için güzel bir imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi’nde muhteşem bir program düzenledi. Başkent’te yaşayan, tatile gidemeyen ya da tatil için Ankara’ya gelen 7’den 70’e herkes için düzenlenen Vadide Yaz Akşamları adlı programın ilki geçen Cumartesi yapıldı ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ankara Akşamları’nın ikincisi de yarın gerçekleşecek.
Bütün yaş gruplarına göre eğlencenin yer alacağı programda sanat müziği, halk müziği, pop müziğinin en güzel, en sevilen eserleri, çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilecek. Bu özel programda ayrıca Rus sirk grubundan hulahop, jonglör gösterileri,  Kenya’dan akrobasi grubunun müthiş performansı eğlenceye renk katarak, farklı bir heyecan yaşatacak.
Vadide Ankara Akşamları programında eğlenceli, komik yarışmalar da düzenlenecek. Önce tüm aile, sonra sadece babalar, özel hediyeleri kapmak için yeteneklerini sergileyecek.
Muhteşem gecenin sonunda kura sonucu birbirinden güzel hediyeler sahiplerini bulacak. Bisikletler, televizyonlar, fırınlar, ütüler, oyuncaklar, müzik çalarlar, dvd oynatıcıları, PC oyunları, vantilatörler, mutfak gereçleri ve ev tekstil ürünleri pek çok aileyi mutlu edecek.