Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Vadi Yine Şenlenecek...

- Dikmen Vadisi, Rus Kızılordu’nun Geçen Ay Verdiği Muhteşem Konserlerin Ardından Arka Arkaya İki Cumartesi Akşamı Çeşitli Eğlencelerle Başkentlileri Ağırlayacak - Bütün Yaş Gruplarına Yönelik Eğlencelerin Yer Alacağı “Vadide Yaz Akşamları”nda Konser, Sirk Gösterileri, Yarışmalar Düzenlenecek, Hediyeler Dağıtılacak - “Vadide Yaz Akşamları” Adlı Program 24 ve 31 Temmuz Cumartesi Akşamları Saat 20.00’da Dikmen Vadisi Anfitiyatro’da Ankaralılarla Buluşacak

22 Temmuz 2010 Perşembe 06:52
Vadi Yine Şenlenecek...

1.JPG

Dikmen Vadisi gösteriler, konserler ve yarışmalarla yine şenlenecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, tatile gidemeyen Başkentliler veya yaz tatilini Ankara’da geçiren misafirler için çeşitli eğlenceler ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Yüz binlerce Başkentli’yi Atatürk Kültür Merkezi’nde buluşturan 3. Büyük Ankara Festivali’nin ardından eğlenceli etkinlikler hız kesmeden sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Başkentin tüm ilçelerini dolaşan Mahallede Şenlik Var panayırlarının yanı sıra özel etkinliklerle de tüm vatandaşları eğlenmeye ve dinlenmeye davet ediyor.
-DİKMEN VADİSİ ŞENLENECEK-

2.jpg
Bu çerçevede düzenlenen “Vadide Ankara Akşamları”, Başkentlilere daha keyifli bir yaz yaşatmak için güzel bir imkan sağlıyor.
Geçtiğimiz Haziran ayında Rusya Federasyonu Kızılordu Korosu’nun konseri ile 4 gün boyunca muhteşem anlara tanık olan Dikmen Vadisi’ndeki bu muhteşem program 24 ve 31 Temmuz Cumartesi akşamları saat 20.00’da Anfitiyatro’da başlayacak. Başkent’te yaşayan, tatile gidemeyen ya da tatil için Ankara’ya gelen 7’den 70’e herkesin düşünüldüğü programda çeşit çeşit eğlence yer alacak.
Bütün yaş gruplarına göre etkinliğinin yer alacağı programda sanat müziği, halk müziği, pop müziğinin en güzel, en sevilen eserleri, çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilecek. Bu özel programda ayrıca Rus sirk grubundan hulahop, jonglör gösterileri, Kenya’dan akrobasi grubunun müthiş performansı eğlenceye renk katarak, farklı bir heyecan yaşatacak.
Vadide Ankara Akşamları programında eğlenceli, komik yarışmalar da düzenlenecek. Önce tüm aile, sonra sadece babalar, özel hediyeleri kapmak için yeteneklerini sergileyecek.
Muhteşem gecenin sonunda kura sonucu birbirinden güzel hediyeler sahiplerini bulacak. Bisikletler, televizyonlar, fırınlar, ütüler, oyuncaklar, müzik çalarlar, dvd oynatıcıları, PC oyunları, vantilatörler, mutfak gereçleri ve ev tekstil ürünleri pek çok izleyeni  mutlu edecek.