14 Mayıs 2014 Çarşamba 11:05

VALİ YÜKSEL’DEN BAŞKAN GÖKÇEK’E ZİYARET

vali_baskan_ziyaret_DNR_9432.JPG2014-05-14Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, 5. kez seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Gökçek’in Makamı’nda (dün- 13 Mayıs) gerçekleşen ziyarette, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, yıllardır birlikte uyum içinde hizmet verdiklerini belirterek, "Önümüzdeki dönemde de işbirliği içerisinde Ankara'ya ve Ankaralılara en iyi hizmeti verme amacındayız" dedi.

Başkan Gökçek de Vali Yüksel'in ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydederek, "Sayın Valimizin bu nezaket ziyareti bize güç vermiştir. İnşallah önümüzdeki dönem geçmişte olduğu gibi Sayın Valimizle birlikte işbirliği içerisindeki hizmetlerimiz devam edecektir" diye konuştu.