Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Van Milletvekillerinden Başkan GÖKÇEK’e Teşekkür Ziyareti…

-VAN MİLLETVEKİLLERİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN VAN’A YAPTIĞI DEPREM YARDIMI NEDENİYLE BAŞKAN GÖKÇEK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDULAR -BAŞKAN GÖKÇEK: “VAN AYAĞA KALKANA KADAR YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

02 Aralık 2011 Cuma 08:53
Van Milletvekillerinden  Başkan GÖKÇEK’e Teşekkür Ziyareti…

1.jpg

Van milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı deprem yardımı nedeniyle, Başkan Melih Gökçek’e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Van milletvekilleri Mustafa Bilici ve Fatih Çiftçi, Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret ederek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Van ve Erciş’te çalışmalar yürüten Arama Kurtarma ekipleri ile depremzedelere yaptığı en büyük yardım nedeniyle teşekkürlerini ilettiler. 
Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un da aralarında bulunduğu milletvekillerini “geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin” sözleriyle karşılayan Başkan Gökçek,“Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Van’a yaptığı yardım, Ankaralıların yardımı. Biz sadece aracıyız. Van ayağa kalkana kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yardımlarımız Ankaralılar adına devam edecek. Kimse bundan şüphe duymasın” dedi. 
23 Ekim ve 9 Kasım’da Van ve Erciş’de yaşanan depremlerde 644 kişinin hayatını kaybettiğini belirten ve bunun üzüntüsü içerisinde olduklarını anlatan Milletvekili Mustafa Bilici, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin depremin hemen ardından gönderdiği kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla birçok kişinin enkaz altından canlı olarak kurtarıldığını ve talep ettikleri yardımdan çok daha fazlasını Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden aldıklarını belirterek, Başkan Gökçek’e teşekkürlerini sundu. 
Başkan Gökçek’e Van ve ilçesi Ercişliler adına teşekkürlerini sunan Milletvekili Fatih Çiftçi de bu büyük acıyı yaşarken gösterilen yardım ve dayanışmanın, milletin kaynaşmasını sağladığını ifade etti.