03 Kasım 2016 Perşembe 09:34

Ankara Kalesinde Kahvaltı Keyfi

yemek.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, ev ortamında yaşlıyı desteklemek ve yaşlının toplumdan soyutlanmadan yaşamına devam etmesini sağlamak amacıyla 1994 yılında hizmete açılmıştır.

Üyelerin günlük yaşamlarını kolaylaştırırken yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek ve ilgi, sevgi ve şefkatle yaşlılarımızın onurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak amacını taşıyan Yaşlılara Hizmet Merkezi, bu amaç doğrultusunda faaliyetlerine devam ediyor. Yaşlılarımız için çeşitli etkinlikler düzenleyen merkez bu kez, üyelerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla, bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

Ankara Kalesinde düzenlenen kahvaltıda, üyeler, anılarını ve deneyimlerini paylaşarak birbirlerini tanıma imkanı buldular. Tatlı ve keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleşen organizasyon sonunda, etkinliğe katılan üyeler, başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK olmak üzere, emeği geçen tüm Büyükşehir yetkililerine teşekkürlerini iletti.