Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaşlılara Hizmet Merkezi’nde düzenlenen Tavla Turnuvası’nda kıyasıya mücadele yaşandı.

22 Mart 2013 Cuma 00:00
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI YAŞLILARA HİZMET MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN TAVLA TURNUVASI’NDA KIYASIYA MÜCADELE YAŞANDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaşlılara Hizmet Merkezi’nde düzenlenen Tavla yaslilar_tavla_330_22032013.jpgTurnuvası’nda kıyasıya mücadele yaşandı. Tavla Turnuvası’nın heyecanlı karşılaşmalarına izleyiciler büyük ilgi gösterdi. Turnuvanın kazananı ise Satılmış Kabasakal oldu.  

Büyükşehir Belediyesi geçmiş ile bugün arasında köprü kuran yaşlı bireylere verdiği hizmetlerle büyük takdir topluyor. 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı da pek çok etkinlikle kutlayan Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi, etkinlikler çerçevesinde emeklilerin en büyük keyfi tavla oyununda hünerlerini göstermek isteyen üyeleri için bir turnuva da düzenledi.

Küçükesat’ta bulunan Yaşlılara Hizmet Merkezi’nde düzenlenen turnuva, keyifli sohbetlere de ev sahipliği yaptı. Oyunculara ve misafirlere çay, kuru pasta, meyve suyu ikramı yapıldı.

Tavla turnuvasında birinci gelen Satılmış Kabasakal rakiplerine teşekkür edip hediyesini büyük bir mutlulukla alırken, duygularını şöyle dile getirdi:

“Maksat birbirimizi yenmek veya yenilgiye uğratmak değil. Yaşlılıkta yalnızlığın zorluklarını ancak yaşlılar bilebilir. Birbirimizde muhabbeti renklendirmek ve yaşlılara hizmet veren genç personelin de bizlere karşı sevgisini görmek ayrıca mutluluk veriyor.”

Konuşmasıyla misafir ve merkez çalışanlarına duygusal anlar yaşatan Kabasakal, bu etkinliğin düzenlenmesinde katkısı ve emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür etti.

Merkez idarecileri ise şunları söyledi:

“Böyle etkinlikleri biz büyük bir zevkle ve mutlulukla yapıyoruz. Yaşlılarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizleri de her zaman mutlu edecektir. Sonuçta her insan yaşlanacaktır, yaşlılıkta en önemli duygu ise yalnız kaldıklarını hissettirmemektir. Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı olarak yaşlılarımıza yalnızlığı hissettirmemek için elimizden geleni yapmayı görev biliyoruz. Böyle özel ve anlamlı günlerin değerini sadece yılın birkaç günü değil her zaman bilmeliyiz.”

YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI
YAŞLILARA TAVLA TURNUVASI