Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Yaz Panayırları Yarın Başlıyor…

- Büyükşehir Belediyesi’nin Sekizinci Kez Düzenlediği “Mahallede Şenlik Var” Panayırı Yarın (29 Mayıs-Cumartesi) Sincan Ve Keçiören’de Başlayacak - Her Yaştan İnsanın İlgisini Çekebilecek Aktivitelerin Gerçekleşeceği Panayırda Özellikle Çocuklar İçin Muhteşem Bir Sirk, Oyuncaklar, Midille Atlar, Akülü Arabalar Yer Alacak

28 Mayıs 2010 Cuma 01:19
Yaz Panayırları Yarın Başlıyor…

1.JPG

Başkentliler, bu yaz da eğlenceye doyacak. Tatile gidemeyen Ankaralıları düşünerek yaz aylarında, “Mahallede Şenlik Var” panayırlarını düzenleyen Büyükşehir Belediyesi bu yıl da muhteşem aktivitelerle eğlenceyi vatandaşların ayağına götürecek. Başkentlilerle bu yaz sekizinci kez buluşacak olan panayır, 90 gün boyunca iki grup halinde devam edecek.

2.jpg
Panayırların ilki yarın (29 Mayıs Cumartesi) saat 18.00’da Sincan Fatih Pazarı’nda, diğeri de yine saat 18.00’da Keçiören Belediyesi yanında kurulacak alanda gerçekleştirilecek.
Panayırda sahne alacak sürpriz sanatçılar, sevilen parçalarla 4 gün boyunca muhteşem bir eğlence yaşatacak.
       Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Mahallede Şenlik Var” panayırı, Başkentlileri yeni gösteri ve oyun gruplarıyla eğlendirmeye devam edecek.

-Yeni Oyuncaklarla Daha Da Eğlenceli

3.jpg

Her yıl daha da geliştirilen ve büyüyen “Mahallede Şenlik Var” panayırında çocukların vazgeçilmezi olan oyun grupları yine minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Ayrıca sahne gösterileri arasında en çok beğeni toplayan akrobasi ve muhteşem sirk grubu panayırları renklendirecek.
Panayırlarda özellikle çocukların ilgisini çekecek, mini konserler, tiyatro gösterileri, midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar yer alacak. Kent merkezindeki mahalle ve semtlerin yanı sıra Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçe ve mahallelerde de kurulacak olan panayırlardan Başkentliler ücretsiz yararlanacak.
          Panayırların yaz aylarında tatile gidemeyen vatandaşlar için düzenlendiğini anımsatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Panayırımız, bütün ilçeleri dolaşacak. Her ilçede 4 gün kalacak. Büyük Ankara Festivali boyunca Hipodrom’a kurulacak panayır, Ramazan ayı boyunca da Gençlik Parkı’nda olacak. Çok sayıda yeni oyuncak ve etkinlikle Ankaralıların bu yaz daha iyi eğleneceğini umuyoruz" dediler.