Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi Duyurusu

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.02.2014 gün ve 302 sayılı kararı gereğince ; Üreğil Mahallesinde üretilen ve kura dışı tutulan konutlardan zemin katlarda bulunan 39 adet 100 m2 ‘lik ve 14 adet 120 m2’lik konutların etap farkı aranmaksızın, imzalamış oldukları konut sözleşmesinde öngörülen konut büyüklükleri dikkate alınarak Belediye Başkanlığımıza yazılı müracaat edenler arasında noter huzurunda çekilecek kura ile konut verilmesi kararlaştırılmıştır.

08 Nisan 2014 Salı 16:10
Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi Duyurusu

DUYURU

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.02.2014 gün ve 302 sayılı kararı gereğince ; Üreğil Mahallesinde üretilen ve kura dışı tutulan konutlardan zemin katlarda bulunan 39 adet 100 m2 ‘lik ve 14 adet 120 m2’lik konutların etap farkı aranmaksızın, imzalamış oldukları konut sözleşmesinde öngörülen konut büyüklükleri dikkate alınarak  Belediye Başkanlığımıza yazılı müracaat edenler arasında noter huzurunda çekilecek kura ile konut verilmesi kararlaştırılmıştır.

Belediyemiz ile konut sözleşmesi imzalayıp noter huzurunda malikleri belirlenecek olan zemin kattaki konutlardan almayı kabul eden hak sahiplerinin, en geç 30 Mayıs 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar Emlak İstimlak Daire Başkanlığına yazılı müracaat etmesi gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.