YENİ ÜRETİLEN ARPALI EKMEK TANITIMI

13 Kasım 2013 Çarşamba 11:03
YENİ ÜRETİLEN ARPALI EKMEK TANITIMI

-HALK EKMEK, YENİ ÜRETİLEN ARPALI EKMEK’İ 13 KASIM DÜZENLEYECEĞİ TANITIM TOPLANTISIYLA BAŞKENTLİLERİN BEĞENİSİNE SUNUYOR

halkekmek_01112013_330.jpgKolestrolün düşürülmesinde ve sindirim sistemine olumlu etkileriyle, enerji ve güç deposu olarak bilinen “Arpalı Ekmek”, Halk Ekmek Fabrikası tarafından satışa sunularak, özellikle rejim yapan ve diyabet hastası olan Başkentlilerin sofralarında yerini alacak.
Halk Ekmek Fabrikası tarafından satışa sunulacak olan Arpalı Ekmek’in tanıtım toplantısı 13 Kasım- Çarşamba) saat 11.00’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda yapılacak.
Arpalı Ekmek’in tanıtım toplantısına Tarım Bakanlığı ile Hacettepe Üniversitesi başta olmak üzere çeşitli üniversitelerden uzmanlar da katılacak.

Tarih : 13 Kasım 2013 – Çarşamba
Saat : 11.00