YENİMAHALLE'DE HEMŞEHRİ GECESİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri” Ankara akşamlarına damgasını vuruyor. Başkentliler, son olarak Yenimahalle’de düzenlenen Hemşehri Gecesi’nde Ankaralı Coşkun ile Mehmet Demirtaş’ın şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

26 Şubat 2014 Çarşamba 10:14
YENİMAHALLE'DE HEMŞEHRİ GECESİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ “HEMŞEHRİ GECELERİ” ANKARA GECELERİNE DAMGASINI VURUYOR

-BAŞKENTLİLER YENİMAHALLE’DEKİ  HEMŞEHRİ GECESİNDE ANKARALI COŞKUN  VE MEHMET DEMİRTAŞ’IN PARÇALARIYLA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADILAR

BAR_8476.jpg         Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri” Ankara akşamlarına damgasını vuruyor.

Başkentliler, son olarak Yenimahalle’de düzenlenen Hemşehri Gecesi’nde  Ankaralı Coşkun ile Mehmet Demirtaş’ın şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

Demetevler Müzikhol Düğün Salonu’nda düzenlenen Hemşehri Gecesi’nde, ilk önce sevilen sanatçı Mehmet Demirtaş’ın kendi çaldığı sazla söylediği uzun havalarla duygulu anlar yaşayan Ankaralılar, daha sonra sanatçının seslendirdiği, “Yalan Dünya, Ayaş Yollarında Kervanın mı var?, Ankara Havaları” gibi parçalar eşliğinde de bol bol oynadılar.

Genç yaşlı Ankaralıların gönlünce eğlendiği gecede,  sanatçı Demirtaş’ın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin gururu FOMGET Halk Oyunlar Ekibi’nin her yöreden dansların yer aldığı mini gösterisi  ile büyük bir beğeni topladı.

Hemşehi Gecesi’nde son olarak sahne alan ve Hemşehri Geceleri’nin vaz geçilmez sanatçısı Ankaralı Coşkun,  “Ankara’nın Bağları”, türküsüyle başladığı programında seslendirdiği birbirinden hareketli parçalarıyla başkentliler bir saniye bile yerinde durmayarak eğlenceli ve coşkulu bir geceye imza atmış oldular.