20 Şubat 2014 Perşembe 11:16
YENİMALLLE'DE HANIM MATİNESİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİKTE YENİMAHALLELİ HANIMLAR, SAZ HEYETİ VE SOLİSTİ KADIN OLAN FASL-I NİSA GRUBUNUN ŞARKI VE OYUN HAVALARI İLE COŞTU

-ETKİNLİĞE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İN EŞİ NEVİN GÖKÇEK DE KATILDI

ymah_hanim_matine_20022014_BAR_4520.JPGYenimahalleli hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Hanım Matinesi” etkinliğinde saz heyeti ve solisti kadın olan Fasl-ı Nisa Grubu’nun seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla coştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanım Matineleri” kapsamında Yenimahalleli hanımlar, Tektaş Düğün Salonu’nda, çalanı ve söyleyeni de hanım olan eğlence programında bir araya geldiler.

Salonu tıklım tıklım dolduran kadınların alkışları arasında salona giren  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de, gördüğü ilgi ve coşkudan çok etkilendiğini belirterek, “Allah kimseyi dostsuz bırakmasın, iyi dostlar nasip etsin, dostlarımızın sayısı artsın eksilmesin” dedi.

Türk Sanat Müziği’nin sevilen parçalarından “Eski Dostlar” adlı şarkıya eşlik eden Nevin Gökçek, “Hanımların kendi aralarında eğlendiği, hanımların kendilerinin müzik yaptığı hem de eğlendiği eğlence programlarını düzenlemeye devam edelim” diye konuştu.

ymah_hanim_matine_20022014_BAR_4631.JPG

-ŞANSLI BAYANLAR KURA İLE KAZANDILAR-

Yenimahallede de diğer ilçelerde olduğu gibi çekilişler ve armağan yağmuru program boyunca devam etti. Programın başında yapılan çekilişin ardından 4’er şanslı bayan, Stil danışmanı Aysu Kaba’nın “Still otobüsü”nde yer alarak cilt bakımı, makyaj yaptırma şansı ve vücut yapısına ve makyaja uygun bir elbise kazandı.

Eğlence sonrası yapılan çekilişle talihlilere; elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi eşyalar armağan edildi.