Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Yetenek Sizsiniz” Keçiören’de…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KULÜPLERİ DÜZENLEDİKLERİ İLGİNÇ YARIŞMA PROGRAMLARIYLA ÜYE ÇOCUKLARIN YETENEKLERİNİ SERGİLEMESİNİ SAĞLIYOR

12 Mart 2012 Pazartesi 15:38
“Yetenek Sizsiniz” Keçiören’de…

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı çocuk kulüpleri,  düzenledikleri ilginç yarışma programlarıyla, üye çocukların yeteneklerini sergilemesini sağlıyor.
Çocuk kulüpleri üyeleri, bir yandan hünerlerini gösterirken bir yandan da güven kazanıyor, arkadaşları ve aileleriyle hoşça vakit geçiriyorlar.

yetenek_sizsiniz_400_2_12032012.jpg

Bu düşünceden hareket eden Büyükşehir Belediyesi Keçiören Çocuk Kulübü, televizyonda yayınlanan bir programdan esinlenerek “Yetenek Sizsiniz” adlı bir yarışma programı gerçekleştirdi. Üye çocukların yarışmaya talebi oldukça fazla oldu. Birçok dalda yarışan çocukların keyfine de diyecek yoktu. Yarışmada, şarkı söyleme, taklit yapma, şiir okuma, halk oyunları, jimnastik, dans ve skeç gösterileri gibi pek çok dalda yarışan çocuklar, hem çok heyecanlı, hem de çok başarılıydılar. Veliler, çocuklarının başarısı karşısında duygu dolu anlar yaşadılar. Yarışmaya katılan Keçiören Çocuk Kulübü üyelerinden büyük bölümü jüri üyelerinden olumlu eleştiriler alırken, görüşlerinden de yararlandılar.  Yaşlarına göre oldukça yetenekli oldukları gözlenen yarışmacılar arasından; Harun Ekici birinci, Anıl Yasin Güçlü ikinci, Naci Taş ise üçüncü seçildi. Dereceye giren yarışmacılara alkışlar arasında hediyeler verildi.
 Yarışma sonrası, Keçiören Çocuk Kulübü eğitmenleri, tüm çocukların yeteneklerinin ayrı ayrı dallarda olduğunu belirterek, asla pes etmemelerini ve daha başarılı olabilmeleri için çok çalışmaları gerektiğini anlatarak, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.