Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET

Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) tarafından düzenlenen “21. Yoksullarla Dayanışma Haftası” etkinliklerine katılan kamu kuruluşları, üniversiteler, vakıflar ve sivil toplum örgütleri için bir plaket töreni düzenlendi. Törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ in de aralarında bulunduğu 44 kuruluşun başkan ve temsilcisine katkıları nedeniyle plaket verildi.

12 Aralık 2013 Perşembe 17:29
YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET

-YOKSULLARA YARDIM VE EĞİTİM VAKFI (YOYAV) KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE DÜZENLENEN “21. YOKSULLARLA DAYANIŞMA HAFTASI” ETKİNLİKLERİNE KATILAN YARDIMSEVER KURULUŞLARA PLAKET VERİLDİ

DNR_2319.jpg               Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) tarafından düzenlenen “21. Yoksullarla Dayanışma Haftası” etkinliklerine katılan kamu kuruluşları, üniversiteler, vakıflar ve sivil toplum örgütleri için bir plaket töreni düzenlendi. Törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ in de aralarında bulunduğu 44 kuruluşun başkan ve temsilcisine katkıları nedeniyle plaket verildi.

         Dedeman Oteli’nde düzenlenen ödül töreni öncesinde şehitler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın etkinliğe gönderdiği mesajların okunmasının ardından YOYAV Başkanı Dr. İbrahim Ateş bir konuşma yaptı.

YOYAV’ın yoksullukla mücadeleyle geçen 25 yıllık mücadelesini özetleyen Dr. Ateş, konuşmasında “21. Yoksullarla Dayanışma Haftası” etkinliklerine destek veren başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere çeşitli kuruluşlara teşekkür etti.

-BAŞKAN GÖKÇEK VE EŞİ NEVİN GÖKÇEK’E PLAKET

               Konuşmaların ardından YOYAV’ın Yoksullarla Dayanışma Haftası etkinliklerine destek veren kişi ve kuruluşlar plaketle onurlandırıldı. Törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in plaketini Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker, Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül’ün elinden aldı.

               Törende, haftaya katkıları nedeniyle Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek’e de plaket takdim edildi.

YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET
YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET
YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET
YOYAV'DAN BAŞKAN GÖKÇEK'E PLAKET