YUNUS EMRE HALK ÇARŞISI'NDAKİ YANGIN

-Büyükşehir’den Yangına 4 Dakikada Müdahale -Altındağ Yunus Emre Halk Çarşısı’nda Dün Gece Çıkan Yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin 4 Dakika Gibi Kısa Bir Sürede Müdahale Ettiği Bildirildi -Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan Yapılan Açıklamaya Göre, İhbar Saat 00.07’de Geldi, Ekipler Yangın Mahalline 00.11’de Ulaştı -140 Personel Ve 56 Araçla Yangına Müdahale Eden Büyükşehir İtfaiyesi, Yangını 03.00’da Kontrol Altına Aldı, Yangını Saat 04.00’te De Tamamen Söndürdü -Çıkış Nedeni Henüz Belirlenemeyen Yangında 685 Tezgah Yanarken, Söndürme Çalışmaları Sırasında 2 İtfaiye Erinin De Yaralandığı Belirtildi

06 Mart 2013 Çarşamba 00:00

-Büyükşehir’den Yangına 4 Dakikada Müdahale

-Ankara İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan Yapılan Açıklamaya Göre, İhbar Saat 00.07’de Geldi,  Ekipler Yangın Mahalline 00.11’de Ulaştı

-Çıkış Nedeni Henüz Belirlenemeyen Yangında 685 Tezgah   Yanarken, Söndürme Çalışmaları Sırasında 2 İtfaiye Erinin De Yaralandığı Belirtildi

DSC_0398.jpg

Altındağ İlçesi’nde bulunan Yunus Emre Halk Çarşısı’nda dün gece çıkan yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 dakika gibi kısa bir sürede müdahale etti. Yangında 685 tezgah yanarken, 2 itfaiye eri de yaralandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın Olay Yeri Ön Bilgi Raporu’na göre, Altındağ İlçesi Ziraat Mahallesi İrfan Baştuğ Caddesi No: 14’te bulunan Yunus Emre Halk Çarşısı’nda dün gece yangın çıktı. Alo 110 İtfaiye İhbar Hattı’na yangın ile ilgili saat 00.07’de cep telefonu ile ihbar yapıldı.

Alınan ihbarı değerlendiren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Merkez İstasyonu’na bağlı İtfaiye ekipleri, saat 00.11’de olay yerine ulaştı. Büyükşehir İtfaiye Dairesi’nin 140 personelden oluşan 56 ekip ve 10 tankerle müdahale ettiği yangın, saat 03.00’te tamamen kontrol altına alındı. 2 itfaiye erinin söndürme çalışmaları sırasında yaralandığı yangın, saat 04.00’te tamamen söndürüldü ve soğutma çalışmalarına başlandı.

Merkezde bulunan istasyonların yanı sıra Kurtuluş, Siteler, Batıkent, Sincan, Kayaş, Keçiören,  Çayyolu, Gölbaşı ve Esat istasyonları ile Altınpark Müfrezesi’nin de katıldığı yangın söndürme çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri de tanker takviyesi yaptı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 685 tezgahın  tamamen kül olduğu ve kullanılamaz hale gelen çarşıdaki yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdiler.