Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜLTENİ TWİTTER'DA

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerin faaliyetleri hakkında bilgi veren, Başkentlilerin düzenli olarak takip etmeyi alışkanlık haline getirdiği Ankara Bülteni, artık twitter’dan da takip edilebilir.

01 Ekim 2013 Salı 08:19
ANKARA BÜLTENİ TWİTTER'DA

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN HAFTALIK FAALİYET BİLGİLENDİRME YAYINI “ANKARA” BÜLTENİ SOSYAL PAYLAŞIM AĞI TWİTTER’DAN DA YAYINDA

- BÜLTEN “@AnkaraBlten” PROFİLİNDEN TAKİP EDİLEBİLİR


gokcek_twiter.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerin faaliyetleri hakkında bilgi veren, Başkentlilerin düzenli olarak takip etmeyi alışkanlık haline getirdiği Ankara Bülteni, artık twitter’dan da takip edilebilir.
Büyükşehir Belediyesi’nin 9 yıldır düzenli olarak her hafta Başkentlilerle buluşturduğu bilgilendirme yayın organı Ankara Bülteni, sosyal medyada da yerini aldı. Başkentlilerin alışkanlığı haline gelen Ankara Bülteni, Twitter’da “@AnkaraBlten” profilinden takip edilebiliyor. Bülten, yeni sayısı çıktığı gün, sayfa sayfa takipçilere twit atılıyor.
Ankara Bülteni, her hafta metro durakları, EGO otobüsleri, Büyükşehir Belediyesi birimleri, aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri ve daha pek çok noktadan ücretsiz olarak dağıtılıyor. İlk sayısı 3 Kasım 2004 tarihinde yayımlanan ve 9 yıldır her hafta aralıksız bir şekilde okuyucuyla buluşarak 449. sayısına ulaşan Ankara Bülteni’nin her sayısı büyük ilgi görüyor.
Ankaralıların her sayfasını merakla okuduğu bültende, Büyükşehir Belediyesi’nin imardan ulaşıma, çevre düzenlemelerinden kentsel dönüşüm projelerine, kültürel işlerden sosyal yardımlara pek çok hizmeti bol fotoğraflı haberlerle Başkentlilere duyuruluyor. Bunları Biliyor musunuz, Sağlık, Spor ve Bulmaca köşeleri de çok okunan bültende tarihten günümüze mekanların eski ve yeni fotoğraflarının yer aldığı kültür-sanat sayfası da ilgiyle takip ediliyor.
İlçe belediyelerinin faaliyetlerinin de yer aldığı bülten her Salı yeni sayısıyla Başkentlilere ulaşıyor.