ANKARA KENT KONSEYİ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz beraberindeki heyet Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ı ziyaret etti. Yılmaz, Ankara Kent Konseyinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

07 Haziran 2024 Cuma 14:07
ANKARA KENT KONSEYİ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ankara Kent Konseyi yönetimi 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’a 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar seçilmesi sebebiyle tebrik ziyaretinde bulundu.

AKYURT’TA GASTRONOMİ TURİZMİ

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, heyet olarak Akyurt Belediyesini her alanda katkı sağlamayı arzuladıklarını söyledi.

Turizmin ithal ikamesi olmadığına değinen Yılmaz, Ankara’da turizmin gelişmesinin toplamda 68 sektörü etkilediği ve politik bir konu olmadığını söyledi. Yılmaz, Akyurt’a ait 5 çeşit yemeğin coğrafi işaret alarak tescillendiğine değinerek Akyurt’ta turizmi, gastronomiyle ilişkilendirerek yeni bir hikâye oluşturulabileceğini söyledi.