Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ASKİ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE, İSTANBUL CADDESİ’NDE...

ASKİ tarafından atıksu ve yağmursuyu yapım çalışması nedeniyle, İstanbul Caddesi’nin AKM alanı hizasındaki bölümde trafik akışı bu gece saat 23.00'den itibaren Pazartesi sabah iş saatine kadar, caddenin tek bölümünden gidişli-gelişli sağlanacak.

26 Eylül 2014 Cuma 10:45
ASKİ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE, İSTANBUL CADDESİ’NDE...

ASKİ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE, İSTANBUL CADDESİ’NDE BU GECEDEN İTİBAREN TRAFİK AKIŞI KONTROLLÜ SAĞLANACAK

-ATIKSU VE YAĞMURSUYU YAPIM ÇALIŞMASI YAPILACAĞINDAN, İSTANBUL CADDESİ’NDE (AKM ALANI YANINDA) TRAFİK AKIŞI BU GECE SAAT 23.00'DEN İTİBAREN PAZARTESİ İŞ SAATİNE KADAR, CADDENİN TEK BÖLÜMÜNDEN GİDİŞLİ-GELİŞLİ SAĞLANACAK

ASKİ tarafından atıksu ve yağmursuyu yapım çalışması nedeniyle,  İstanbul Caddesi’nin AKM alanı hizasındaki bölümde  trafik akışı bu gece saat 23.00'den itibaren Pazartesi sabah iş saatine kadar, caddenin tek bölümünden gidişli-gelişli sağlanacak.

ASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre,  Altındağ İlçesi Yeni Turan mahallesi Merkez İş Alanı (MİA) projesi doğrultusunda atıksu ve yağmursuyu yapım çalışması başlayacağından İstanbul Caddesi’nde  (AKM alanı bölümünde) trafik akışı bu geceden itibaren Cadde'nin tek bölümünden verilecek.     Yetkililer çalışmaları hafta sonuna getirdiklerini bildirerek, İstanbul Caddesi'nden Sanayiye giriş yapan Tesfiyeciler Caddesi kesişiminde yapılacak çalışmalar nedeniyle trafik akışı yolun bir bölümünden gidiş-gelişli olarak verilecek. Yetkililer çalışmaların Pazartesi sabah iş saatine kadar yetiştirilmesinin planlandığını belirttiler.