Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ASKİ’den Vefa Örneği…

-ASKİ GENEL MÜDÜRÜ İRFAN KAYA, EMEKLİYE AYRILAN PERSONELE PLAKET VERDİ KOL SAATİ HEDİYE ETTİ -KAYA,“YILLARCA ASKİ’YE HİZMET EDEN PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. EMEKLİLİK HAYATLARINI HUZUR İÇİNDE GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ EDERİM”

29 Mart 2012 Perşembe 13:22
ASKİ’den Vefa Örneği…

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, hizmet yılları dolarak emekliye ayrılan personele plaket verdi, kol saati hediye etti.          
 ASKİ’nin farklı  birimlerinde çalışan ve emekli olan personeli makamında ağırlayan Genel Müdür Kaya, “Yıllarca gece gündüz demeden Başkentlilere en iyi hizmeti vermek için çalışan personelimize bir kez daha teşekkür ederek emeklilik hayatlarını huzur ve sağlık içinde geçirmelerini temenni ederim” dedi.

aski_vefa_207_29032012.jpg

ASKİ’nin Başkent’in içme suyu ihtiyacını karşılamak gibi oldukça önemli bir görevi olduğunu ifade eden Kaya,  “Suyun kaynağından alınıp evlere kadar ulaştırılıp çeşmelerden tertemiz bir şekilde akıtılmasına kadar, ayrı ayrı her aşamasında çalışanlarımızın büyük emeği var, alın terleri var. Yıllarını ASKİ’ye hizmet ederek geçirmiş ve emekli olmayı hak etmiş personelimizin emekli olarak sürdürecekleri yeni yaşamlarında başarılar dilerim” diye konuştu.

aski_vefa_207_2_29032012.jpg

ASKİ’nin farklı birimlerinde çalışarak hizmet sürelerinin dolmasıyla emekliye ayrılan personel de görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İnsanların çalıştıkları kurumlardan plaket ile taktir edilerek, emeklilik hayatlarına uğurlanmaları büyük bir onurdur. Genel Müdürümüzün de bizim çalışmalarımızı takdir ettiğini bildirmesi ve yeni hayatımıza başlarken iyi dileklerde bulunması için biz de çok teşekkür ederiz” dediler.