AVRUPA ÖDÜLÜ ALAN KENTLER BİRLİĞİ GALASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği Genel Kurulu ve Gençlik Komitesi programının sonunda verdiği Gala Yemeğinde, “Türkiye, Avrupa Birliği’ne girme konusunda gerçekten büyük bir gayret içerisinde. Bu konuda Avrupa ödülü alan değerli delegasyonlarım bize inşallah bundan sonra destek olacağınızı düşünüyorum” dedi.

08 Eylül 2014 Pazartesi 08:56

-BAŞKAN GÖKÇEK:

-“TÜRKİYE’NİN AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMESİNDE SİZ DOSTLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği Genel Kurulu ve Gençlik Komitesi programının sonunda AVRUPA ÖDÜLÜ ALAN KENTLER BİRLİĞİ GALASIverdiği Gala Yemeğinde, “Türkiye, Avrupa Birliği’ne girme konusunda gerçekten büyük bir gayret içerisinde. Bu konuda Avrupa ödülü alan değerli delegasyonlarım bize inşallah bundan sonra destek olacağınızı düşünüyorum” dedi.

Rixos Otel’de verilen Gala Yemeği, Fomget gösterileriyle başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının dinletileri eşliğinde devam eden yemeğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa Ödülü Alan Kentler Birliği Genel Kurul üyeleri, bazı ülkelerin büyükelçileri, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda konuk katıldı.

Gala yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin Avrupa Birliğine girme sürecinde birlik üyelerinin desteklerini isteyerek Türkiye’ye karşı haksız muhalefetin yapıldığını belirten Başkan Gökçek, “Türkiye, Avrupa Birliği’ne girme konusunda gerçekten büyük bir gayret içerisinde. Bazen Avrupa ülkelerinde Türkiye’ye olan muhalefetin haklı olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda Avrupa ödülü alan değerli delegasyonlarım bize inşallah bundan sonra destek olacağınızı düşünüyorum” diye konuştu.

Programda Başkan Gökçek ve Birlik Üyeleri, Kent Orkestrası'nın katılımcı her ülkeden birer parça seslendirmesinin ardından Ankara türküleri eşliğinde oyunlar oynayıp halaylar çekerek programa renkli görüntüler kattılar.