Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı’nda düzenlenen iftar sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan yatırımları anlattı.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 10:47
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA

-“SEÇİMLERDE BEYPAZARI’NIN MELİH GÖKÇEK’İ EVLADI OLARAK KABUL ETTİĞİNİN TESCİLİNİ GÖRDÜK”

-“ASFALTTA SEFERBER OLDUK VE DÖRT AYRI MAHALLENİN ASFALTINI BİTİRDİK”

“FİLİSTİN’DE KARDEŞLERİMİZ ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KATLEDİLİYOR. BUNLAR HİTLER’DEN ŞİKAYET EDERDİ, BUNLAR HİTLER’İN ZULMÜNÜ GEÇTİLER”

-“BEYPAZARI’NIN YİĞİT İNSANLARI DESTEĞİNİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN EKSİK ETMEZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beypazarı’nda düzenlenen iftar sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan beypazari_iftar_ERY_9897.JPGyatırımları anlattı. Başkan Gökçek, “Değerli kardeşlerim, Beypazarı’nda da asfaltta seferber olduk ve dört ayrı mahallenin asfaltını bitirdik. Köylerimize geleceğiz inşallah. Teker teker mahalle olan köylerimizi de asfaltlayacağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nce, Başkent’in dört bir tarafında verilen Halk İftarları’nın durağı bu kez Beypazarı oldu. Beypazarı Hanlarönü Meydanı’nda kurulan yüzlerce metrelik dev iftar sofralarında yaklaşık 7 bin Beypazarılı orucunu açtı.  

“SİZLERE MİNNET BORÇLUYUM”

İftar sonrası konuşan Başkan Gökçek, Yerel seçimlerinde Beypazarılı vatandaşların kendilerine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini de dile getirdi. Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Değerli kardeşlerim seçimlerde bize güvendiniz. Hem Beypazarı’nı Hem de Büyükşehir’i bizlere emanet ettiğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizler elinizden geleni yaptınız. Özellikle kendi ilçenizde belediye başkanlığı yapmış olan bir büyükşehir belediye başkanı adayından çok bana oy verdiniz. Beypazarı’nın Melih Gökçek’i evladı olarak kabul ettiğinin tescili olduğunu gördük. Ben de bu manada size minnet borçluyum. Elimden geleni yapmak bundan sonra da benim boynumun borcu. Allah hepinizden razı olsun.”

“ALLAH İSRAİL’İ KAHRETSİN”

Konuşmasında İsrail’in Gazze’ye saldırılarını kınadıklarını ve yapılan suçların cezasız kalamayacağını belirten Başkan Gökçek,  şöyle devam etti:

“Elhamdülillah biz burada sevinçle iftarımızı gerçekleştiriyoruz ama diğer tarafta Filistin’de kardeşlerimiz çocuklarıyla birlikte katlediliyor. Cenabı Allah onların yardımcısı olsun. Allah bu İsrail’i kahretsin. Öylesine bir zulüm ki bugün bir twit attım, kendi çocuklarına Filistinli çocukları dövdürüyorlar, küçük yaşta eğitim yaptırıyorlar. Bunlarda vicdan kalmamış. Hitler’den bunlar şikayet ederdi, bunlar Hitler’in zulmünü geçtiler. Allah bunları ıslah etsin. Batı alemi de hayretle bakıyor, sessiz kalıyor. Ne Amerikası ne Almanyası ne İngilteresi seslerini çıkartmıyor maalesef. Sonunda kıyametin kendilerine geleceğini de iyi bilir İsrailliler. Ama Allah büyük inşallah selamete çıkarlar.”

-“BEYPAZARI’NIN YİĞİT İNSANLARI DESTEĞİNİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN EKSİK ETMEZ”

Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da görüşlerini açıklayan Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Önümüzde 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos’ta Allahın izniyle Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan’a Allahın izniyle destek ve dualarınızı bekliyoruz. Beypazarı’nın yiğit insanları bu desteği Recep Tayyip Erdoğan’dan eksik etmez.”

BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA
BAŞKAN GÖKÇEK BEYPAZARI'NDA