Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Başkan GÖKÇEK’e “ Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü”…

-DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E “BELEDİYECİLİKTE YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ” VERDİ -ÖDÜLÜ BAŞKAN GÖKÇEK ADINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ KAMİL KILIÇ ALDI

16 Nisan 2012 Pazartesi 08:25
Başkan GÖKÇEK’e “ Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü”…


 Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, “Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı” ödülü verildi. 
Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği tarafından verilen  ödülü Başkan Gökçek adına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kamil Kılıç aldı.

basari_odulu_207_16042012.jpg

Crowne Plaza’da gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Kılıç,   Başkan Gökçek’in başka bir programı nedeniyle törene katılamadığını bu nedenle Başkan adına Ödülü kendisinin aldığını belirterek, Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü için Başkan adına Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği’ne   teşekkürlerini iletti.
Büyükşehir Belediyeleri arasında 4 dönem üst üste Belediye Başkanlığını kazanan tek belediye başkanının Melih Gökçek olduğunu hatırlatan Kılıç, “Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu sosyal, kültürel hizmetler ve uygulamaya koyduğu projelerle Ankara’nın sesini Dünya’ya duyurdu.  Buna en güzel örnekte Avrupa’dan alınan birbirinden değerli ödüllerdir. Sayın Başkanımızın 4 dönem belediye başkanı seçilmesi de hizmetlerimizin Ankaralılar tarafından takdir ve beğeni görmesinin bir sonucudur. Belediyelerin mazeret yeri değil, hizmet ve çözüm üretme yeridir. İnşallah daha güzel hizmetler yapmak kısmet olur” diye konuştu.       
Ödül töreninde  konuşan Dumlupınar Mezunları Derneği Başkanı Mutlu Çınar, Belediyecilikte Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün diğer verilen ödüllerden ayıran en büyük özelliğinin halkın seçerek taçlandırdığı başkanlar olması olduğunu belirterek, “Amacımız halkın oylarıyla üst üste 3 kez ve 4 kez belediye başkanlığını kazanmış ilçe, il ve büyükşehir belediye başkanlarını ödüllendirmekti. Bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanında hizmetleri ve başarılı projeleriyle örnek olan halkın takdirini kazanan belediye başkanlarını bir araya getirdik” dedi. 

basari_odulu_400_2_16042012.jpg

16 Büyükşehir Belediyesi arasında 4 dönem üst üste seçilen tek Belediye Başkanının Melih Gökçek olduğunu belirten Mutlu Çınar, araştırmalarımıza göre de dünya başkentleri arasında da 4 dönem üst üste seçilen başka bir belediye başkanı olmadığını söyledi.