28 Şubat 2013 Perşembe 00:00
Başkan GÖKÇEK Kadın Milletvekilleri İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK İLE EŞİ NEVİN GÖKÇEK, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KADIN MİLLETVEKİLLERİ İLE KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

kahvalti.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, düzenledikleri kahvaltılı toplantıda, AK Partili kadın milletvekillerinin “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutladı. Toplantıda Başkan Gökçek, milletvekilleri ile bol bol sohbet etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, Ala Restoran’da düzenledikleri kahvaltılı toplantıda kadın milletvekilleri ile bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde düzenlenen kahvaltıya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan şirket genel müdürü ile kadın daire başkanları da katıldı.
Milletvekillerini kapıda tek tek karşılayarak, “Hoşgeldiniz” diyen Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, toplantı boyunca katılımcılarla bol bol sohbet ettiler.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi olarak geniş katılımlı bir kutlama düzenleyeceklerini dile getiren Başkan Gökçek, bu toplantıda da eşi Nevin Gökçek ile kadın milletvekillerini ağırlamak istediklerini ifade etti.
Tarihin her sahnesine, güçlü kimlikleriyle damga vuran kadınların, ailenin ve toplumun temel direği olduğunu vurgulayan Başkan Gökçek, “Onlar hayatımızın bir gününe değil, her gününe değer katmaktadır” dedi. Sohbetlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik yürüttüğü “Hanım Lokalleri, Meslek Eğitim Kursları (BELMEK), konukevleri, geziler, çeşitli seminer ve eğitimlerden” bahseden Başkan Gökçek, yakında protokolü imzalanacak “Anne Üniversitesi” projesini de anlattı.
Konuklarıyla tek tek ilgilenen Nevin Gökçek de günün anısı olarak saklamaları için kadın milletvekillerine özel hediyeler sundu.