Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam’da on bin vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı. Başkan Gökçek. “Kızılcahamam'ımıza toplam 134 bin ton asfalt döktük, 212 km de yol çalışması yaptık. Helali hoş olsun…” dedi.

14 Temmuz 2014 Pazartesi 10:17
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İLÇELERDE DÜZENLEDİĞİ HALK İFTARLARI SÜRÜYOR

-KIZILCAHAMAM’DA ON BİN VATANDAŞIN KATILDIĞI İFTAR SONRASI KONUŞAN BAŞKAN GÖKÇEK:

-“KIZILCAHAMAM'IMIZA TOPLAM 134 BİN TON ASFALT DÖKTÜK, 212 KM DE YOL ÇALIŞMASI YAPTIK. HELALİ HOŞ OLSUN”

-“BURAYA GÜZEL BİR PARK YAPALIM, SON DERECE MODERN OYUNCAKLARDAN GETİRELİM. İNŞALLAH BU SENE DE ONU BİTİRECEĞİZ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam’da on bin vatandaşın katıldığı iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ilçeye yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı. Başkan Gökçek. “Kızılcahamam'ımıza toplam 134 bin ton asfalt kizilcahamam_iftar_BAR_8052.JPGdöktük, 212 km de yol çalışması yaptık. Helali hoş olsun…” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği halk iftarlarının durağı bu kez Kızılcahamam oldu. Soğuksu Caddesi’ni baştan aşağı kaplayan iftar sofrasına on bin Kızılcahamamlı katıldı.

“MAHALLELERİN ASFALTLARINI BİTİRDİK”

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Gökçek, Kızılcahamamlılara 30 Mart Yerel seçimlerinde verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Başkan Gökçek, şöyle devam etti:

“Maşallah köy sayısı çok Kızılcahamam’da; 109 tane. Şu anda en çok oy verenlerden başladık; Afşal, Alpagut, Aşağıhöyük, Başağaç, İlkoz, Bezcikuzuören, Çavuşlar, Çeltikçi, Güneysaray, Karşıyaka, Kocalar, Kırımcı, Kınık, Mustafakemalpaşa, Tahtalar, Yenice ve Yukarıhöyük mahallelerinin asfalt işlerini bitirdik. Merkezde en ufak sokağımıza kadar girdik, asfalt meselelerini bitirdik. Bu ana cadde için; ‘öylesine güzel asfalt oldu ki, maalesef gençlerimiz hızlı gidiyor, kazalar başladı’ dediler. Ne yapalım buraya bariyer yaptıracağız, başka çare yok.”

Kızılcahamam’da toplam 134 bin ton asfalt döktüklerini, 212 kilometre de yol çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan Gökçek, “Helali hoş olsun Kızılcahamam'ımıza” dedi.

Başkan Gökçek, Kızılcahamamlılara müjde vermeye devam etti ve şunları kaydetti:

“Buraya güzel bir park yapalım, öyle bir park olsun ki Ankara’daki oyuncakları daha da aşan, son derece modern oyuncaklardan getirelim. ‘Merkezde olsun, herkes gidebilsin’ dedim. İnşallah bu sene de onu da bitireceğiz. Çocuklarımıza güzel bir park hediye edeceğiz, akşamları rahatlıkla gidip eğlenebileceksiniz.”

-KIZILCAHAMAM BELEDİYE BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR-

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney de Başkan Gökçek’e verdiği destek ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  Güney, “Kızılcahamam tarihinde ilk defa sıcak asfalt atılıyor. Sayın Melih Gökçek Beyefendiye huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gökçek’e konuşmaların ardından Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney tarafından bir plaket takdim edildi. Başkan Gökçek daha sonra AK Parti Ankara Milletvekili Seyit Erçelik ile birlikte Kızılcahamam Belediyesi AK Masa’nın açılışını yaptı.

BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA
BAŞKAN GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA