Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK, REDHACK'İ TWİTTER'DAN BOMBALADI…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitterdan Redhack’e sert cevaplar vererek ortaya atılan iddiaların tümden yalan olduğunu belirtti.

27 Şubat 2013 Çarşamba 00:00
BAŞKAN GÖKÇEK, REDHACK'İ TWİTTER'DAN BOMBALADI…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, HAKKINDA ASILSIZ İDDİALARDA BULUNAN TÜRK HACKER GRUBU REDHACK’A TWİTTER’DAN SERT AÇIKLAMALAR YAPTI

-“İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ YENİMAHALLE VE YENİKENTTEKİ ARSALARDA HERHANGİ BİR EMSAL VE YOĞUNLUK ARTIŞI YAPILMAMIŞTIR”
-“BÜTÜN BU GERÇEKLER KARŞISINDA BANA İFTİRA ATANLAR VE BU İFTİRACILARIN PEŞİNE DÜŞENLER BENDEN ÖZÜR DİLEMELİLER…”

baskan_twitter_bilgisayar.jpgAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitterdan Redhack’e sert cevaplar vererek ortaya atılan iddiaların tümden yalan olduğunu belirtti.
Başkan Gökçek, Redhack’in Yenimahalle ve Yenikent’teki arsalar ile ilgili haksız emsal artışı iddialarına Twitterdan sert bir şekilde cevap verdi.

-“TELEFON NUMARASI BANA AİT DEĞİL”-

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Redhack’çilerin yayınladığı telefon numarasının da kendisine ait olmadığını belirterek, “Yurt dışındaki Redhack’çilerin bir de Türkiye’de çakmaları çıktı. Büyük bir iş başarmış gibi benim telefon numaramı yayınlamışlar. Birincisi bu telefon numarası bana ait değil. İkincisi benim telefon numaram en az 2000 kişi de var. Bilseniz ne olur ? Bu mu başarı ?”dedi.
Başkan Gökçek’in konuyla ilgili Twitter üzerinden açıklamaları şöyle:
“Yurtdışındaki RedHack’çilerin bir de Türkiye’de çakmaları çıktı… Adamlar kendini bir halt zannedip önüne gelene hava atıyor. Son zamanlarda aşırı sol gruplar bir hava bir hava bir halt yapıyor gibi başımıza RedHack’çi kesildiler. Bugün büyük bir iş başarmış gibi benim telefon numaramı yayınlamışlar.
Birincisi bu telefon numarası bana ait değil, kim bu numarayı verdiyse bu geri zekalıları işletmiş…
İkincisi benim telefon numaram en az 2000 kişide var. Bilseniz ne olur bilmeseniz ne olur…
Üçüncüsü korumamın telefonunu vermişler bu mu başarı korkak ve çakma RedHack’çılar. Siz de yüreğin “Y”si, Cesaretin “C”si, şerefin “Ş”si olsa Twitter’da yiğitçe açık kimliğinizi yazarsınız... Siz korkak silik ve ezik kişilersiniz. Bu twitter’daki korkaklığınızdan belli.
Bir de yanınıza sol gazete ve sol şahısları almışsınız. Onlar da yayıncılıkta yalakalığınızı yapıyor. Onlar da bir parça onur olsa önce yazılanları tetkik ederler…Bir de Faik Yavuz’u yazmışsınız. Oradaki sahtekarlığınızı da açıklayayım…
Birinci olarak birinci belgede arsa olarak yayınladığınız arsanın 1.5 emsalini ben ne 2.5 emsal ne 3 emsal yapmadım. Halen arsanın emsali 1.5…
Şimdi bu söylediğinizi ispat etmezseniz, ispat etmediğiniz halde hala iddia ederseniz şerefsizsiniz. Bu yazıma rağmen ispat etmeden sizin iddianızı bilerek kim tekrar ederse onlar da şerefsizdir.
İkinci olarak, Yenikent’teki arsanın emsali çok düşük olup, 0.30’dur. Yani bir bölgeye verilebilecek en düşük yoğunluktur. Ve de emsal kesinlikle artırılmamıştır. Şimdi bu söylediğinizi de ispat ekmezseniz, ispat etmediğiniz halde hala iddia ederseniz şerefsizsiniz. Bu yazıma rağmen ispat etmeden sizin iddianızı bilerek kim tekrar ederse onlar da şerefsizdir.
Üçüncü olarak her iki arsa da iddia edildiği gibi Faik Yavuz’un arsası değildir. Bu arsalar 1300 üyeli “Ticaret Borsasının” arsasıdır. Ben bunlara ekstra yoğunluk kesinlikle vermedim…Ama versem ne yazar…Ankara Ticaret Borsası’nı desteklemekten Belediye Başkanı olarak gurur duyarım…
Bütün bu gerçekler karşısında bana iftira atanlar ve bu iftiracıların peşine düşenler benden özür dilemeliler…Aksi takdirde tarih onları “Şerefsiz iftiracılar” olarak tescil edecektir…”