Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER

Havai Eyaleti milletvekili ve senatörlerinden oluşan 8 kişilik ABD’li heyetİ ile Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

28 Kasım 2013 Perşembe 16:07
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER

-MİLLETVEKİLİ VE SENATÖRLERİNDEN OLUŞAN 8 KİŞİLİK ABD HEYETİ BAŞKAN GÖKÇEK’İ ZİYARET ETTİ

-BAŞKAN GÖKÇEK’İN BİR DİĞER ZİYARETÇİSİ DE LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKANI KADRİ FELLAHOĞLU OLDU.

-FELLAHOĞLU BAŞKAN GÖKÇEK’İ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMASINDAN DOLAYI KUTLADI

Havai Eyaleti milletvekili ve senatörlerinden oluşan 8 kişilik ABD’li heyetİ ile Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, baskan_ziyaretler_28112013_BAR_3982.JPGAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

-“BİREBİR KONUŞMALAR BAMBAŞKA OLUYOR”

Başkan, Gökçek “Türkiye’ye hoşgeldiler, sefa getirdiler” diyerek karşıladığı ABD’li konuklarının Türkiye’den güzel duygularla ayrılmalarını ümit ettiğini belirtti. Bu tip karşılıklı ilişkileri çok arzu ettiklerini belirten Başkan Gökçek, şunları söyledi:

 “Yurt dışından görünüşümüz başka, içimize gelip bizi gördükleri zaman kanaatleri başka oluyor. Gelen bütün heyetlerde bunun aynısını görüyorum. Maalesef dünya politikası oluşurken ülkelerin içerisindeki medya grupları kendi arzularına göre ülkeler hakkında yönlendirme yapıyorlar. Bu nedenle bazen biz kendimizi anlatamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Özellikle Amerika’dan gelen dostlarımız için biz bu açıdan çok keyif alıyoruz, çok memnun oluyoruz. Çünkü her şeyi bizden sormaları, birebir konuşmaları bambaşka oluyor.”

Başkan Gökçek, ziyaret sırasında üst üste seçilmesindeki başarı sırlarını da konukları ile paylaştı ve Ankara’da gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

Başkan Gökçek, konuklarına ziyaret sırasında çeşitli hediyeler verirken, ziyaret salonunda bulunan ve üzerinde Selçuklu İmparatorluğu’nun simgesi çift başlı kartal armalı dev bakır mangalın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

-LEFKOŞA’DAN KUTLAMA

Başkan Gökçek’in bir diğer konuğu da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Başkenti Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu oldu.

Sıcak bir hava içinde geçen ziyaret sırasında her iki Başkanın sohbeti Ankara ile Lefkoşa üzerinde yoğunlaştı. Başkan Gökçek, Fellahoğlu’na askerliğini Kıbrıs’ta yaptığını söyledi.

Yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Başkan Melih Gökçek’i kutlayan ve bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lefkoşa Belediye Başkanı Fellahoğlu’na ziyaretin anısına Başkan Gökçek de bir plaket verdi.

BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER
BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARETLER