20 Ağustos 2013 Salı 10:02
BAŞKENTLİ YAŞLILARIN TATİL KEYFİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BU YIL DA BAŞKENTLİ YAŞLILARI BALIKESİR ALTINOLUK TATİL KAMPI’NDA AĞIRLAYARAK, UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞATIYOR

-TÜM İHTİYAÇLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KARŞILANAN YAŞLILAR, HER GÜNÜ GEZİLERLE, YARIŞMALARLA, EĞLENCELERLE DOLU BİR TATİLİN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

yaslilar_altinoluk_tatil_20082013_DSCF2903.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Başkentli yaşlıları, Altınoluk Tatil Kampı’nda ağırlıyor. Ege’nin incisi Balıkesir Altınoluk kampında yolculuk dahil, tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan yaşlılar, unutulmayacak bir tatil yaşıyor. Başkentli yaşlılar gezilerle, eğlence dolu aktivitelerle, yarışmalarla dolu bir tatilin mutluluğunu yaşıyorlar.

Başkent’te başlayan yolculuklarından itibaren, Büyükşehir Belediyesi’nin Altınoluk’taki tesisinde, uzman ekip tarafından karşılanan yaşlılar, bir hafta boyunca unutamayacakları günler geçiriyorlar.

Deneyimleri ve tecrübeleri ile tarihi anılarında yaşatan Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Lokali üyesi Başkentliler, yılların yorgunluğunu Altınoluk Kampı’nda atıyorlar.

Uzman cankurtaranlar ve dalgıçlar gözetiminde denizde, havuzda vakit geçiren, tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan, gün içerisinde şehir merkezlerine servislerle götürülen, Çanakkale Şehitliği’ni gezen yaşlılar, bir hafta boyunca dolu dolu vakit geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

Uzman personel tarafından, yılların yüzlerinde oluşturduğu çizgilere gösterilen hürmet ve saygının hiç eksilmediği, el üstünde tutulan yaşlılar, huzur, güven ve eğlence dolu Altınoluk Kampı’nda, Ankara’ya dönünce belki de torunlarına anlatacakları anılar biriktiriyorlar.