Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BATIKENTLİ GENÇLERDEN TAKI SERGİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Batıkent Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü üyeleri, yıl içerisinde hazırladıkları takı ve tel kırma ürünlerini sergiye çıkardı.

01 Haziran 2014 Pazar 15:34
BATIKENTLİ GENÇLERDEN TAKI SERGİSİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIKENT GENÇLİK MERKEZİ VE ÇOCUK KULÜBÜ ÜYELERİ BİR YILLIK EMEKLERİNİ SERGİLEDİ

batikent_sergi_SDT2848.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi Batıkent Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü üyeleri, yıl içerisinde hazırladıkları takı ve tel kırma ürünlerini sergiye çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Çocuk Kulüpleri yıl boyunca pek çok kurs ile üyelerine yeteneklerini geliştirme fırsatı veriyor. Gençlerin ve çocukların buluşma adreslerinden Batıkent Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulübü üyeleri de bu yıl takı tasarım ve tel kırma kursuna yoğun ilgi gösterdi. Fatime Özmen eğitmenliğinde yıl içerisinde takı ve tel kırma tasarımı öğrenen Batıkentli gençler, bir yıllık ürünlerini sergiye çıkardı.

Serginin açılışını Büyükşehir Belediyesi Gençlik Çocuk Şube Müdürü Hasan Hüseyin Durkal ve Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Oya Laçin yaptı.

Sergide değerli taşlar kullanarak tasarlanan takılar görücüye çıktı. El emeği göz nuru; sultan yüzükleri, miyaki boncuklar, timsah takıları, tuğralı bileklikler yoğun ilgi gördü. Tel kırma ile oda takımları, keseler, kınalık seti, tepsi örtüsü ürünleri renkli görüntüler ortaya koyarken, açılışa üyelerden Başar Bilgen de gitar dinletisi ile eşlik etti. Sergide görsel bir şölene tanıklık eden üyeler, canlı müzik ile de keyifli dakikalar yaşadılar.

BATIKENTLİ GENÇLERDEN TAKI SERGİSİ
BATIKENTLİ GENÇLERDEN TAKI SERGİSİ
BATIKENTLİ GENÇLERDEN TAKI SERGİSİ