BATIPARK’TA MİNİK ELLERDEN RENGARENK SERGİ

Büyükşehir Belediyesi Batıpark Çocuk Kulübü’nün minik ellerinden görkemli ve renkli bir sergi ortaya çıktı. Çocuk Kulübü üyeleri bir dönemde hazırladıkları el sanatı ürünlerini dolu dolu bir sergi ile beğeniye sundu.

20 Ocak 2013 Pazar 00:00
BATIPARK’TA MİNİK ELLERDEN RENGARENK SERGİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜ’NÜN YETENEKLİ ELLERİ BİR DÖNEMDE HAZIRLADIKLARI ESERLERİ DOLU DOLU BİR SERGİ İLE BEĞENİYE SUNDU

sergi.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Batıpark Çocuk Kulübü, üyelerine sunduğu kültürel ve sosyal eğitimi yanında, sanatsal aktiviteleri ile de dikkat çekiyor. Kulübe Eylül ayında üye olan çocuklar, bir dönemde yapmış oldukları el sanatı ürünlerini, gösterişli bir sergi ile gözler önüne serildi.
Yarıyıl sergisinde, 9 yaştan 14 yaşa kadar olan çocukların el emeği, göz nuru ürünleri, ziyaretçiler tarafından da beğeniyle karşılandı. Eylül ayından bu yana yapılmış olmasına rağmen zengin bir içerikle göz dolduran renk renk, çeşit çeşit eser ilgiyle izlendi.
Serginin açılışı da kendi gibi renkli oldu. Açılışta balonlar dağıtıldı, palyaçolar ve Pamuk Prenses gibi karakterler de çocukları eğlendirdi. Elleriyle yaptıkları ürünleri sergilenmiş gören çocukların mutluluğuna da diyecek yoktu.
İlk gününden ziyaretçi akınına uğrayan sergi, bölge halkı tarafından da büyük ilgi gördü.