BATIPARKLI ÇOCUKLARDAN ANNELERE SÜRPRİZ

Batıpark Çocuk Kulübü’nün minik üyeleri, annelerine çok güzel bir sürpriz hazırlayarak, Anneler Günü kutlamasında sevgilerini dile getirdiler.

13 Mayıs 2013 Pazartesi 00:00
BATIPARKLI ÇOCUKLARDAN ANNELERE SÜRPRİZ

BATIKENTLİ ÇOCUKLARIN BULUŞMA ADRESİ BATIPARK ÇOCUK KULÜBÜNDEKİ ANNELER GÜNÜ KUTLAMASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

dile getirdiler.

batipark_330_13052013.jpgBüyükşehir Belediyesi’nin 164 sosyal proje arasında ayrı bir önem verdiği çocuklara yönelik hizmette açtığı Çocuk Kulüpleri, özellikle belirli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle ilgi odağı oluyor.

Annelere sevgi ve saygının bir kez daha gösterildiği Anneler Günü de çocuk kulüplerinde ayrı bir coşkuyla kutlandı.

Batıkentli çocukların buluşma adresi Batıpark Çocuk Kulübü’nde de farklı bir Anneler Günü heyecanı yaşandı. Anneler Günü sürpriz bir partiyle kutlandı.

Hazırlanan sürpriz parti için annelere “Veli Toplantısı” çağrısı yapıldı. Çocuklar ise sinema salonunu süsleyerek anneleri için sürprize hazır hale getirdiler. Toplantıya geldiğini zanneden anneler, çocuklarının sürpriziyle karşılaşınca duygusal anlar yaşandı. Anneler sevinçlerini çocuklarına sarılarak gösterirken, çocuklar ise hayatta her şeyden değerli olan annelerine kendileri gibi güzel olan çiçek hediye ettiler, annelerine yazdıkları mektup ve öğretmenleri yardımıyla alınan hediyeleri verdiler.

Çocukların tek tek sevgilerini ve teşekkürlerini ilettiği Anneler Günü videosunu da izleyen anneler, gözyaşlarına hakim olamadılar. Şiirler ve şarkılarla eğlenen çocuklar ve anneleri, bu anlamlı günde böylesine güzel bir etkinlik hazırlayan idarecilere teşekkürlerini sundular.