BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ BUGÜN SAAT 14.00'DA KAPILARINI AÇACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6. düzenlenen Büyük Ankara Festivali, bugün (16 Haziran Pazar), saat 14.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde (Eski Hipodrom Alanı) kapılarını ziyaretçilere açacak.

16 Haziran 2013 Pazar 00:00
BÜYÜK ANKARA FESTİVALİ BUGÜN SAAT 14.00'DA KAPILARINI AÇACAK

FESTİVALİN İLK AKŞAMINDA PETEK DİNÇÖZ VE KUTSİ SAAT 20.00’DE BAŞKENTLİLER İLE BULUŞARAK, KONSER VERECEK

Çocuklara yönelik pek çok etkinliğin gerçekleşeceği festival alanında, hesaplı alışverişten sergilere, adrenalin dolu şovlardan heyecan dolu gösterilere kadar pek çok eğlence Başkentlileri bekliyor.

Festivalin ilk akşamında ise Petek Dinçöz ve Kutsi sahne alarak, saat 20.00’dan itibaren muhteşem bir konser verecek.

Tarih               : 16 Haziran 2013 Pazar
Saat                : 14.00
Konser saati    : 20.00
Yer                  : Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom)