BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Başkent’te defin işlemlerinin yapılabilmesi için hazırlıkların son aşamaya geldiği Ortaköy Mezarlığı’nda, şehit polislere ücretsiz yer tahsis edilmesi Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

16 Mayıs 2013 Perşembe 00:00
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

ŞEHİT POLİSLERE ORTAKÖY MEZARLIĞINDA YER  TAHSİS EDİLECEK

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında gerçekleştirilen toplantısında, Başkent’te defin işlemleri için hazırlıkların son aşamaya geldiği Ortaköy Mezarlığı’nda şehit polislerimiz için ücretsiz yer tahsisi yapılması hususundaki Başkanlık Yazısı üyelerin tamamının “evet” oyuyla karara bağlandı.

Meclis toplantısında ayrıca, Yenimahalle Kaymakamlığı’nın talebi üzerine kültürel ve sosyal gelişime katkı sağlamak amacıyla 20’si engelli, 5’i yoksul çocuğa hibe edilecek dizüstü bilgisayarın kararı da Meclis üyelerinin tamamının “olur”uyla benimsendi.