Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sincan Belediyesi’nin bütçesi de oybirliği ile kabul edildi. Böylece ilçe belediyelerinin bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı.

27 Kasım 2013 Çarşamba 11:29
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-SİNCAN BELEDİYESİ BÜTÇESİ DE OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

-İLÇE BELEDİYELERİNİN BÜTÇELERİNİN GÖRÜŞÜLMESİ TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Sincan Belediyesi’nin bütçesi de oybirliği ile kabul edildi. Böylece ilçe belediyelerinin bütçelerinin görüşülmesi tamamlandı.

Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci Başkan Vekili Davut Erdem’in Başkanlığı’nda yaptığı toplantıda, Sincan Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı Bütçesini Plan ve Bütçe Komisyonu raporları doğrultusunda görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.  

Daha önceki ilçe belediyelerinin tümünde olduğu gibi Sincan İlçesi’nin bütçesinin kabulünde de meclis ortak hareket etti. Sincan Belediyesi’nin bütçesi ile ilgili maddelerinin ayrı ayrı okunarak kabul edilmesinin ardından, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın mazereti dolayısıyla bulunamaması nedeniyle, Başkan adına Sincan Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karacan, bütçeye gösterdikleri destek için meclis üyelerine teşekkür etti.

İlçe belediyelerinin bütçelerinin tamamını oybirliğiyle kabul eden Büyükşehir Belediye Meclisi,  ASKİ, EGO ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı Bütçeleri ile görüşmeleri tamamlayacak.

-HANIMLARA ÖZEL “HANIMLAR MATİNESİ”-

Ankaralı hanımları özel konserler ve eğlence programları bekliyor. Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi’nin “Hanımlar Matinesi” başlığıyla hanımlar için özel konserler ve eğlence programları düzenlenmesi yönündeki Başkanlık Yazısı’nı da oybirliği ile kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 1994 yılından bu yana kadınlara yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda yaptığı faaliyetlerle Ankara halkının takdirini kazandığına dikkat çekilen Başkanlık Yazısı ile Ankaralı hanımlar için “Hanımlar Matinesi” adıyla bir dizi konser ve eğlence programların düzenlenmesinin planlandığı belirtildi. Başkanlık Yazısı’na göre, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin uygun görmesi halinde, masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmak üzere Ankaralı Hanımlara bir dizi özel konser ve eğlence programları düzenlenmesi için yetki istendi.

Söz konusu Başkanlık Yazısı oybirliği ile kabul edildi.