Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 90. Yılını Etkinliklerle Kutlayacak

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Zafer Çarşısı’nda “Atatürk Ve Kurtuluş Savaşı Fotoğrafları” Sergisi Açılacak, Başkan Gökçek Resepsiyon Verecek

15 Aralık 2009 Salı 00:02
Büyükşehir Belediyesi Atatürk’ün Ankara’ya Gelişinin 90. Yılını Etkinliklerle Kutlayacak

1.gif

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 90. yıldönümünü etkinliklerle kutlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi’nde “Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Fotoğrafları” sergisi açılacak, Başkan Melih Gökçek, Sheraton Oteli’nde bir resepsiyon verecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Dikmen Sırtları’nda seğmenlerin oyunları ve Ankaralıların coşkulu karşılamaları arasında Ankara’ya giriş yaptığı gün olan 27 Aralık’ta 90. yılı etkinlikleri düzenleyecek.  
Büyükşehir Belediyesi BELYA A.Ş. tarafından bu kapsamda Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenecek ‘Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Fotoğrafları’ndan oluşan sergi, 25 Aralık Cuma günü törenle açılacak. Atatürk’ün ve Kurtuluş Savaşı’nın birbirinden güzel, zafer coşkusuyla içimizi dolduracak fotoğraflarının yer alacağı sergi, 2 Ocak 2010 tarihine kadar açık kalacak.   
Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin coşkusunu tüm Başkentlilerin yeniden yaşamasını sağlayacak olan Büyükşehir Belediyesi’nin  etkinliklerle kutlayacağı 90. yıldönümü kapsamında, Başkan Melih Gökçek, 27 Aralık Pazar günü Sheraton Oteli’nde bir resepsiyon verecek.