29 Aralık 2015 Salı 13:36
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRIYOR

akulu_arac.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, yürüttüğü sosyal ve kültürel projelerle tüm dünyaya örnek oluyor. Başkentlilerin, rahatı ve huzuru için çalışan Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimine hizmet veriyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırarak, onları her alanda desteklemeye devam ediyor.
Tüm Başkentlilerin refahı için çalışan Büyükşehir Belediyesi, projeleri ve hizmetleri ile engelli vatandaşlarımızın da her daim yanında. Ankara’da yaşayan engellilerin şehir içerisinde başkalarına ihtiyaç duymaksızın rahatça dolaşmasını sağlayacak tedbirleri alan, onları, sosyal, kültürel, sağlık, eğitim ve ekonomik bakımdan destekleyen Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerini engellilerin ayağına götürüyor. Bu kapsamda, Güdül ilçemizde yaşayan Süleyman Çakıllı adlı engelli bir vatandaşımıza, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından akülü araç hediye edildi.
Akülü araç, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım ve yetkililer tarafından teslim edildi. Engelli vatandaşımız, başta Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek olmak üzere, emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.
Akülü araç ve tekerlekli sandalye talebi, Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü ve Engelliler Hizmet Merkezi’ne yapılabilir. Başvurular, Sosyal Hizmet uzmanları tarafından titizlikle inceleniyor. Başvuru kaydı, rapor fotokopisi, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve muhtarlıktan temin edilen ihtiyaç sahibi olduğuna dair belge ile yapılıyor.