Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri Üyeleri Fidan Dikti…

31 Mart 2011 Perşembe 06:05
Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri Üyeleri Fidan Dikti…

1.JPG

2.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyeleri, Orman Haftası etkinlikleri çerçevesindeki fidan dikme töreninde buluştular.
Çevre Koruma ve Kontrol ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlıkları’nın ortaklaşa düzenlediği Tandoğan “Dört Mevsim Çevre Parkı”ndaki törene lokal üyesi hanımların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı.

3.jpgÇevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül, Hanım Lokalleri Koordinatörü Gülçin Tüze ile parka ilk fidanı dikerek, “Orman Haftası etkinliklerinde Başkentli hanımlar, isimlerini taşıyan 120 Karaçam fidanı dikmek suretiyle ile anlamlı bir katkıda bulundu. Burada bahara merhaba diyoruz. Dört Mevsim Çevre Parkı’ndaki fidan dikme törenini 4 yıldır düzenliyoruz ve  artık geleneksel hale getirdik” dedi.  
Park alanının eskiden bakımsız bir bölge olduğunu ve şimdi burada yeşeren ağaçları gördükçe keyif aldıklarını belirten Hanım Lokalleri üyesi hanımlar ise, “Birer dikili ağaçları olacağı için çok mutlu olduklarını ve çocuklarıyla birlikte hafta sonlarında, tatillerde gelerek ağaçlarına sahip çıkacaklarına” söz verdiler.