Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi’nden “Çalışan Gazeteciler Günü” Fotoğraf Sergisi…

-“Çalışan Gazeteciler” in Çalışma Zorluklarını Anlatan Sergi Metro Sanat Galerisinde Açıldı

12 Ocak 2011 Çarşamba 06:01
Büyükşehir Belediyesi’nden “Çalışan Gazeteciler Günü” Fotoğraf Sergisi…

1.JPG

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Çalışan Gazeteciler Günü” nedeni ile gazeteciliğin dünü bugünü konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Metro Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Vural, “Çalışan Gazeteciler Günü” ile ilgili bir sergi hazırladıklarını belirterek, “Çalışan gazetecileri hatırlamak için bu sergiyi düzenledik. Onlara nice çalışmalar diliyoruz. Zor şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz. Onların çalışmalarını takdir ediyoruz” diye konuştu.

2.jpg
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise, “Gazetecilerin, foto muhabirlerinin, kameramanların zor şartlar altında çalıştığını halkımızla paylaşmak istedik. Basın yayın Daire Başkanlığı olarak bu sergiye fotoğraf veren değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.Daha sonra hep beraber kurdele keserek sergiyi açan Ömer Vural ve Ahmet Recep Tekcan, sergiye katılanlarla beraber fotoğrafları inceledi.
Gazetecilerin çalışma koşullarını ve görev sırasında karşılaştıkları güçlükleri anlatan sergi gazetecilerin çektikleri 105 adet fotoğraftan oluşuyor.Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen sergi 16 Ocak 2011 tarihine kadar açık kalacak.