Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Dev Alışveriş Festivali…

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ANKARA TİCARET ODASI TARAFINDAN DÜZENLENECEK “ANKARA SHOPPİNG FEST” 8 HAZİRAN - 1 TEMMUZ TARİHLERİNDE YAPILACAK -FESTİVALİN TANITIMI YARIN (15 MART) TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK BAŞKANLIĞINDA ATO’DA DÜZENLENECEK TOPLANTIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK -TANITIM TOPLANTISINA KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI GÜNAY, ANKARA VALİSİ YÜKSEL, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK VE ATO BAŞKANI BEZCİ DE KATILACAK

14 Mart 2012 Çarşamba 15:18
Büyükşehir’den Dev Alışveriş Festivali…

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası ortaklığında 8 Haziran- 1 Temmuz 2012 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest)  için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Başkent’te 23 gün sürecek dev alışveriş festivali ile ilgili tanıtım toplantısı yarın (15 Mart Perşembe) TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de katılımıyla gerçekleştirilecek.

festival_400_2_14032012.jpg

ATO’da yarın (15 Mart Perşembe) yapılacak Alışveriş Festivali’nin tanıtım toplantısına, TBMM Başkanı Çiçek’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ATO Başkanı Salih Bezci de katılacak.
Başkent’in yurt içi ve yurtdışı tanıtımına katkıda bulunacak, turizm ve ticaretini gelişmesine olanak sağlayacak olan “Ankara Shopping Fest” festivali 23 gün süreyle başkentlilere de alışveriş keyfi yaşatacak.

festival_400_3_14032012.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında, Türkiye genelinde, yurt dışında ve komşu illerden Alışveriş Festivali’ne katılımı arttırmak için tanıtımın yanı sıra vatandaşlara ucuz ulaşım gibi olanaklar sunulması için ilgili kurumlarla işbirliği yapılması, Mart ayı meclis toplantısında ise Büyükşehir Belediyesi’nden Festival için kaynak aktarılması kararı alınmıştı.
Festival’de, tekstilden kozmetiğe, ev eşyalarından gıdaya her türlü alışveriş olanağını bir arada bulacak olan vatandaşlar,   eğlenceden ödüllü yarışmalara ve birbirinden ünlü sanatçıları da dinleme şansını yakalayacaklar.