Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir’den Dünya Kadınlar Günü Kutlaması…

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ FUNDA ARAR’IN KONSER VERECEĞİ BİR PROGRAMLA KUTLAYACAK -SHERATON OTEL’DE BAŞKAN GÖKÇEK İLE EŞİ NEVİN GÖKÇEK’İN EV SAHİPLİĞİNDE ÇARŞAMBA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK KUTLAMAYA BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN EŞİ EMİNE ERDOĞAN DA KATILACAK

05 Mart 2012 Pazartesi 11:14
Büyükşehir’den Dünya Kadınlar Günü Kutlaması…

Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik çalışmalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olurken, Dünya Kadınlar Günü’nü de bugüne özel bir etkinlikle kutlayacak.
Sheraton Otel’de bine yakın davetli konuğun ağırlanacağı kutlamada Funda Arar sahne alacak. Ece Erken’in sunuculuğunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in de ev sahipliği yapacağı 7 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katılacak.
Sosyal belediyecilik alanında örnek projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınlara yönelik yürüttüğü çalışmalarla da büyük beğeni topluyor. Kadınlara ilişkin tek bir alanda değil pek çok konuda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Hanım Lokalleri, BELMEK, BELTEK, sığınma evleri, hobi kursları ve eğitim seminerleri ile kadınların hayatlarına bambaşka pencereler açıyor, sorunlara çare oluyor.
Kadınları kucaklayan hizmetleri titizlikle yürüten Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de özel bir etkinlikle kutluyor. Sadece davetlilerin katılabileceği program 7 Mart Çarşamba günü Sheraton Otel’de gerçekleştirilecek. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliğindeki program açılış konuşmalarının ardından Hanım Lokalleri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi ile devam edecek. Ankara ezgileriyle konuklarını karşılayan seğmen kadınların karşılamasının ardından hanım lokali üyeleri Trabzon ve Antep oyunları ile step gösterisi yapacak. Sunuculuğunu Ece Erken’in yapacağı kutlamada eğlence Funda Arar konseri ile doruğa ulaşacak.