24 Kasım 2013 Pazar 22:30
BÜYÜKŞEHİR' DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ NEDENİYLE DÜZENLEDİĞİ PROGRAMDA RADYOCU TALHA BORA ÖGE’NİN ŞİİR DİNLETİSİ VE TÜRKÜ KONSERİ İLE SEYMENLER EKİBİNİN GÖSTERİSİ ÖĞRETMENLERE HOŞ ANLAR YAŞATTI

HKN_3836.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği programda öğretmenler ve çok sayıda davetli hoşça vakit geçirdiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Mamak Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Öğretmenler Günü” programına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, “Gölge” namıyla bilinen radyocu Talha Bora Öge, şiir dinletisi ile, orkestrası da söyledikleri türkülerle öğretmenlere unutamayacakları dakikalar yaşattılar.

-HEM DUYGULANDIRDI, HEM GÜLDÜRDÜ

Programında her öğretmeni “eli öpülesi varlıklar” olarak nitelendiren Talha Bora Öge’nin “Öğretmene Çağrı” adlı ödül almış gerçek bir mektubu müzik efektleri eşliğinde okurken salonda bulunan davetlilerin duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

Programda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Halk Oyunları Topluluğu “Seymenler” ekibinin gösterisi de salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı.