Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR’E İKİ ÖDÜL

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) tarafından iki ödüle layık görüldü. Belediye ve kurumlara su ve çevre projeleri konularında ödüllerin verildiği programda; Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek “En Vizyoner Belediye Başkanı” ödülüne, Büyükşehir Belediyesi ASKİ de “En İyi Bilişim Altyapısına Sahip İdare” ödülüne layık görüldü.

24 Şubat 2016 Çarşamba 17:22
BÜYÜKŞEHİR’E İKİ ÖDÜL

-HAYAT İÇİN SU DERNEĞİ, BAŞKAN GÖKÇEK’İ “EN İYİ VİZYONER BELEDİYE BAŞKANI”, ASKİ’Yİ DE “EN İYİ BİLİŞİM ALT YAPISI” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRDÜ

haysu_odul_4.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi, Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) tarafından iki ödüle layık görüldü.
Belediye ve kurumlara su ve çevre projeleri konularında ödüllerin verildiği programda; Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek “En Vizyoner Belediye Başkanı” ödülüne, Büyükşehir Belediyesi ASKİ de “En İyi Bilişim Altyapısına Sahip İdare” ödülüne layık görüldü.
Meyra Palace Otel’de gerçekleşen törende Başkan Gökçek’in ödülünü Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan aldı.
Milletvekilleri, Büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, bürokratlar ile davetlilerin katıldığı törende, ASKİ’nin ödülü ise Bilgi İşlem Daire Başkanı Nurullah Said Yeken’e verildi.