Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in koltuğuna temsili olarak Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul öğrencisi Şule Rabia Coşkun (10) oturdu. Çocuk Başkan Coşkun, herhangi bir talimatta bulunmazken, çalışmalar için teşekkür etti.

22 Nisan 2015 Çarşamba 13:45
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI

-23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İN KOLTUĞUNA TEMSİLİ OLARAK ŞULE RABİA COŞKUN OTURDU
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ BALCI:
“YOĞUN PROGRAMI NEDENİYLE ARAMIZDA OLAMAYAN BAŞKANIMIZ MELİH GÖKÇEK ADINA MAKAMI ŞULE RABİA’YA DEVREDİYORUM”
-ÇOCUK BAŞKAN RABİA COŞKUN, OKULLARININ HİÇBİR EKSİĞİ BULUNMADIĞINI KAYDEDEREK, ÇALIŞMALAR İÇİN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ


23 Nisan23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in koltuğuna temsili olarak Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokul öğrencisi Şule Rabia Coşkun (10) oturdu. Çocuk Başkan Coşkun, herhangi bir talimatta bulunmazken, çalışmalar için teşekkür etti.
23 Nisan’ın gelenekselleşen makam koltuğunun temsili olarak çocuklara devri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da gerçekleşti.
Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Orta Okul Bölümü ve Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’ndan bir grup öğrenci ve öğretmen, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Konuklarını Başkanlık Makamı’nda ağırlayan Genel Sekreter Asım Balcı, “Sizleri Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ağırlamaktan ve ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Sayın Başkanımız Melih Gökçek Bey, yoğun programı nedeniyle aramızda olamıyor. Fakat sizlere; saygı, sevgi ve selamlarını iletmek istiyorum” dedi.
Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara verdikleri değerin altını çizen Balcı, konuşmasında Çocuk Kulüplerinden, Çocuk Meclisi’ne kadar yürütülen sayısız faaliyete ilişkin bilgiler vererek, okullara yapılan yardımlardan da kısaca bahsetti. Eğitime yapılan yatırımların, ülkenin geleceğine yapılmış yatırımlar olduğunu kaydeden Balcı sözlerini, “Ben tekrar hoşgeldiniz diyor Melih Gökçek başkanımız adına makamı Şule Rabia’ya devrediyorum” diyerek tamamladı.

-ÇOCUK BAŞKAN COŞKUN
Daha sonra Başkanlık koltuğuna oturan 10 yaşındaki Şule Rabia Coşkun ise, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Meclis’in açıldığı gün olan 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ediyorum. Bugün burada benim ve arkadaşlarımın makamda kabul edilmesini sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Genel Sekreter Balcı’nın, “Herhangi bir talimatınız var mı Başkanım?” sözleri üzerine Çocuk Başkan Şule Rabia Coşkun da “Bir talebim yok. Çalışmalar için teşekkür ediyorum” cevabını verdi.
Okullarında da herhangi bir eksikleri bulunmadığını da kaydeden Coşkun’un ardından, öğrenci Mustafa Yağcı (10) ise okullarına spor salonu istedi. Bunun üzerine Şule Rabia Coşkun Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar’ı arayarak, iki okulun bazı eksikleri için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.
Ziyaretin sonunda Balcı, çocuklara içinde kitap, kalem ve kupanın bulunduğu set hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI
BÜYÜKŞEHİR'DE 23 NİSAN KUTLAMASI