BÜYÜKŞEHİR'DEN BİLİM AİLESİNE YARDIM ELİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Mamak ilçesinde zor şartlar nedeniyle geçim sıkıntısı çeken Bilim Ailesi'ne yardım eli uzattı.

23 Ekim 2015 Cuma 08:30
BÜYÜKŞEHİR'DEN BİLİM AİLESİNE YARDIM ELİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MAMAK'TA ZOR ŞARTLARDA YAŞAYAN BİLİM AİLESİNE GİYSİ, GIDA VE KÖMÜR YARDIMI İLE GÜNLÜK EKMEK YARDIMI YAPMAYA BAŞLADI

Mamak’ın Kıbrıs Köyü Mahallesi’nde yatalak bir baba, bir çocuk ve işsiz bir çiftten oluşan ve gecekonduda hiçbir geliri olmadan hayat mücadelesi veren Bilim Ailesi'ne, Büyükşehir Belediyesi tarafından giysi, gıda ve kömür yardımlarının yanı sıra günlük ekmek yardımı yapılmaya başlandı.
Büyükşehir Belediyesi, yılda yaklaşık 150 bin aileye çeşitli yardımlar yaparak, Türkiye’deki birçok belediyeye örnek oluyor.